Kilo vermek için yiyecek önerisi

LuisB4y

Hectopat
Makaleler
1
Yer
Ötüken
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Asus Tuf GTX 1650/Ryzen 5 2600/Msi B450 M A PRO-MAX/XPG GAMMİX D30 8x2
Meslek
Öğrenci
Merhaba arkadaşlar 174 boy 93 kiloya sahibim. Günlük olarak 200 gram makarna 650 gram tavuk göğsü 140 gram lavaş yoğurt vs yiyorum. Artık bunları yemekten sıkıldım. Kilo vermek için alternatif ne yiyecek önerirsiniz?

Kilo vermek için yiyecek diye bir şey yok. Sadece cips yiyerek de kilo verebilirsin. Sağlıklı olmaz, ayrı mesele. Özel bir hastalığın yoksa (diyabet gibi), dengeli ve sağlıklı beslenip, kalori açığı veriyorsan, kilo verirsin zaten.

Yememek. Günlük kalorini azaltacaksın, o az olan günlük kalori hakkını en az acıktıran yiyeceklerle harcayacaksın.
1200 kalori besleniyordum zaten şuan 1900 civarına çıkardım. Eskiden bu kadar yemiyordum fakat kilo da veremiyordum.

Kilo vermek için yiyecek diye bir şey yok. Sadece cips yiyerek de kilo verebilirsin. Sağlıklı olmaz, ayrı mesele. Özel bir hastalığın yoksa (diyabet gibi), dengeli ve sağlıklı beslenip, kalori açığı veriyorsan, kilo verirsin zaten.
Protein açısından zengin farklı alternatifler olarak hocam.

Yememek. Günlük kalorini azaltacaksın, o az olan günlük kalori hakkını en az acıktıran yiyeceklerle harcayacaksın.
Beyler başardım zayıfladım :D.

Atam cepheye gidip kalori yakmaya ne dersiniz?
Alınan kalori < verilen kalori sağlandığı sürece kilo veriyorsunuz zaten.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı