Kilo vermem durdu

3 ayda extra spor falan yapmadan 30 kilo vermiştim. Sonrasında biraz daha kirli beslenerek 15'ini geri aldım.
Şimdi tekrar kilo vermeye çalışıyorum ama ne yağ kaybedebiliyorum ne de kas kazanabiliyorum. Sabit duruyorum. Sanki metabolizmam tamamen durmuş gibi. Nasıl düzeltebilirim acaba?

Beslenmenizde hata var demek ki. Tekrar gözden geçirin.

Vücudunuz aldığınız ve verdiğiniz kalori miktarına alışmış olabilir. Aynı şey kilo alımında da oluyor. Kilo alımı bir süre duruyor mesela ve günlük kaloriyi 300 kalori arttırman gerekiyor. Siz de kalori açığınızı kontrol edin yeni bir program oluşturun.

Biliyorum ama çok çok yavaşladı. Bunu düzeltebilmek için bir şey yapabilir miyim yoksa kendi kendine olan şeyler mi?
Günlük sıvı tüketimini arttırın ve spora devam edin. Maden suyu da tüketebilirsiniz.

Anlıyorum ama sorun tam da bu işte. Kalori alımını kısıyorum ve yine veremiyorum. En iyi ihtimalle sabit kalıyor kilom. Biraz daha kısarsam kas kaybından çekiniyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…