nickyokaga Kilopat Katılım 1 Haziran 2021 Mesajlar 5.424 Çözümler 42 Yer Aydın Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Mart 2023 #131 selef dedi: Ne alaka? Genişletmek için tıkla... Seçimlerde boş oy atarsan AKP'ye gidiyor.
selef Hectopat Katılım 3 Aralık 2020 Mesajlar 994 Çözümler 3 Yer Bohemian Grove Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 11 Mart 2023 #132 nickyokaga dedi: Seçimlerde boş oy atarsan AKP'ye gidiyor. Genişletmek için tıkla... Tüh, şimdiden herkesten özür diliyorum.
nickyokaga dedi: Seçimlerde boş oy atarsan AKP'ye gidiyor. Genişletmek için tıkla... Tüh, şimdiden herkesten özür diliyorum.
E emirhannk Hectopat Katılım 23 Eylül 2022 Mesajlar 6.768 Makaleler 4 Çözümler 10 11 Mart 2023 #133 selef dedi: Ne alaka? Genişletmek için tıkla... Boş oylar AKP'ye gider. nickyokaga dedi: Seçimlerde boş oy atarsan AKP'ye gidiyor. Genişletmek için tıkla... selef dedi: Tüh, şimdiden herkesten özür diliyorum. Genişletmek için tıkla... Aslında böyle bir şey yasalara göre yok fakat AKP işte AKP'ye yasa yok.
selef dedi: Ne alaka? Genişletmek için tıkla... Boş oylar AKP'ye gider. nickyokaga dedi: Seçimlerde boş oy atarsan AKP'ye gidiyor. Genişletmek için tıkla... selef dedi: Tüh, şimdiden herkesten özür diliyorum. Genişletmek için tıkla... Aslında böyle bir şey yasalara göre yok fakat AKP işte AKP'ye yasa yok.
selef Hectopat Katılım 3 Aralık 2020 Mesajlar 994 Çözümler 3 Yer Bohemian Grove Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 11 Mart 2023 #134 emirhannk dedi: Aslında böyle bir şey yasalara göre yok fakat AKP işte AKP'ye yasa yok. Genişletmek için tıkla... Haklısın.
emirhannk dedi: Aslında böyle bir şey yasalara göre yok fakat AKP işte AKP'ye yasa yok. Genişletmek için tıkla... Haklısın.
M3HM3TY Hectopat Katılım 15 Mayıs 2022 Mesajlar 6.617 Çözümler 18 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Mart 2023 #135 cxnnorx dedi: Zaten süper güçüz dünyanin en güçlü ülkesiyiz reis yapti. Genişletmek için tıkla... Mars damı yaşıyon dayı.
cxnnorx dedi: Zaten süper güçüz dünyanin en güçlü ülkesiyiz reis yapti. Genişletmek için tıkla... Mars damı yaşıyon dayı.
E emirhannk Hectopat Katılım 23 Eylül 2022 Mesajlar 6.768 Makaleler 4 Çözümler 10 11 Mart 2023 #136 M3HM3TY dedi: Mars damı yaşıyorsun dayı. Genişletmek için tıkla... Yol yaptı, uçak yaptı, araba yaptı, yol yaptı, hastane yaptı, yol yaptı, miting yaptı, yol yaptı, daha ne yapsın bu adam? Son düzenleyen: Moderatör: 7 Ocak 2024
M3HM3TY dedi: Mars damı yaşıyorsun dayı. Genişletmek için tıkla... Yol yaptı, uçak yaptı, araba yaptı, yol yaptı, hastane yaptı, yol yaptı, miting yaptı, yol yaptı, daha ne yapsın bu adam?
fermaNga Hectopat Katılım 7 Ocak 2023 Mesajlar 4.528 Çözümler 28 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Mart 2023 #137 Penetrator God dedi: Şu anketi açık yapsaydın da Erdoğan diyenler kim görebilseydik. Genişletmek için tıkla... Öyle yapsaydı bile moderatör onaylarken tekrar kapalı yapardı. Büyük ihtimalle kavga çıkacağı için
Penetrator God dedi: Şu anketi açık yapsaydın da Erdoğan diyenler kim görebilseydik. Genişletmek için tıkla... Öyle yapsaydı bile moderatör onaylarken tekrar kapalı yapardı. Büyük ihtimalle kavga çıkacağı için
4 429723 Hectopat Katılım 18 Şubat 2021 Mesajlar 1.628 Çözümler 7 11 Mart 2023 #138 nickyokaga dedi: Seçimlerde boş oy atarsan AKP'ye gidiyor. Genişletmek için tıkla... Iyiymis oy kullanmaya gitmeme gerek yok.
nickyokaga dedi: Seçimlerde boş oy atarsan AKP'ye gidiyor. Genişletmek için tıkla... Iyiymis oy kullanmaya gitmeme gerek yok.
KubaModer Picopat Katılım 22 Aralık 2022 Mesajlar 52 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Mart 2023 #139 emirhannk dedi: Yol yaptı, uçak yaptı, araba yaptı, yol yaptı, hastane yaptı, yol yaptı, miting yaptı, yol yaptı, daha ne yapsın bu adam? Genişletmek için tıkla... +++++
emirhannk dedi: Yol yaptı, uçak yaptı, araba yaptı, yol yaptı, hastane yaptı, yol yaptı, miting yaptı, yol yaptı, daha ne yapsın bu adam? Genişletmek için tıkla... +++++
E emirhannk Hectopat Katılım 23 Eylül 2022 Mesajlar 6.768 Makaleler 4 Çözümler 10 11 Mart 2023 #140 429723 dedi: Iyiymis oy kullanmaya gitmeme gerek yok. Genişletmek için tıkla... Çok güldüm gerçekten. Reisimiz çok yaşasın inşallah.
429723 dedi: Iyiymis oy kullanmaya gitmeme gerek yok. Genişletmek için tıkla... Çok güldüm gerçekten. Reisimiz çok yaşasın inşallah.