E emirhannk Hectopat Katılım 23 Eylül 2022 Mesajlar 6.768 Makaleler 4 Çözümler 10 11 Mart 2023 #151 EnesRashford dedi: Küçüklüğümden beri onu seviyorum ve diğerlerinin ülkeyi bu kadar iyi yöneteceklerini düşünmüyorum ve Atatürk'ten sonra gelen en iyi başkandır ve en önemlisi de HDP'yi terör örgütü olarak görmüyor. Genişletmek için tıkla... İncede görmüyor onun dışında dediklerin mantık olarak saçma.
EnesRashford dedi: Küçüklüğümden beri onu seviyorum ve diğerlerinin ülkeyi bu kadar iyi yöneteceklerini düşünmüyorum ve Atatürk'ten sonra gelen en iyi başkandır ve en önemlisi de HDP'yi terör örgütü olarak görmüyor. Genişletmek için tıkla... İncede görmüyor onun dışında dediklerin mantık olarak saçma.
Conficker Belasi Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 4 Şubat 2014 Mesajlar 7.271 Çözümler 14 11 Mart 2023 #152 Burayı da siyasi çöplüğe çevirmeyin malum sitede troll deyince bozulan trup çakmaları çoğaldı oradaki hesabımı deactive yaptım bulduğum linke tıkladım ve uçtu...
Burayı da siyasi çöplüğe çevirmeyin malum sitede troll deyince bozulan trup çakmaları çoğaldı oradaki hesabımı deactive yaptım bulduğum linke tıkladım ve uçtu...