Kimler macOS Kullanıyor?

macOS kullanıyor musunuz?

• Evet

Oy: 21 30,4%
  • Hayır

Oy: 48 69,6%

• Oy verenlerin toplamı
    69

Sanal makinada her türlü işletim sistemi performanlı çalışmaz. Fiziki bir yükleme değil. Hackingtosh APFS formatta ve guid partion yaparsanız bir mac gibi rahatlıkla güncellemeleri indirip kurabilirsiniz.

Sanal makinada her türlü işletim sistemi performanlı çalışmaz. Fiziki bir yükleme değil. Hackingtosh APFS formatta ve guid partion yaparsanız bir mac gibi rahatlıkla güncellemeleri indirip kurabilirsiniz.

Bunu duyduğuma çok sevindim. Kime sorsam macbook akıcılığı ile kullanılabilir dedi. Kesinlikle deneyeceğim.

Hackintosh sağolsun kullanıyorum. Windowstan sonra direk geçiş yapınca bazı mekanikleri çok garip geliyor insana ama hoş işletim sistemi. Çok parlak renkler gözümü yorduğu için özellikle Mojave kurdum. Karanlık modda ki renk dengeleri çok iyi ayarlanmış. Windows 10'daki karanlık modda ne yazık ki keskin geçişler vardı.

12 yıl kadar sadece macbook pro kullandım. Ekonomik nedenlerden dolayı 1.5 sene önce laptop yenilerken windows 10 a şans verdim

Macbook pro kullanıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…