Kimler macOS Kullanıyor?

macOS kullanıyor musunuz?

• Evet

Oy: 21 30,4%
  • Hayır

Oy: 48 69,6%

• Oy verenlerin toplamı
    69
Ben bir keresinde sanal bilgisayar ilr macOS kurulumu yapmıştım. Performansından bir gram keyif almamıştım. Macbook'lardaki o yağ gibi akan sistem yoktu. Ancak hackintosh performansını pek göremiyorum, hackintosh kurulum videoları youtube'da bolca var. Ancak genel kullanım ve performans testleri yok ya da ben bulamadım.

Yakın zaman içerisinde sistem toplayacağım, blackfriday indirimlerini bekliyorum. Bir adet 250gb'lık fazladan bir ssd alıp ona hackintosh kurmayı deneyebilirim. İyice emin olmaya çalışıyorum.

Yazılım güncellemelerinde sistem çöker mi?

Macbook gibi akışkan bir arayüze sahip mi?

MacOS işletim sistemini çok sevdiğim için yapmak istiyorum.

Sanal makinada her türlü işletim sistemi performanlı çalışmaz. Fiziki bir yükleme değil. Hackingtosh APFS formatta ve guid partion yaparsanız bir mac gibi rahatlıkla güncellemeleri indirip kurabilirsiniz.

Sanal makinada her türlü işletim sistemi performanlı çalışmaz. Fiziki bir yükleme değil. Hackingtosh APFS formatta ve guid partion yaparsanız bir mac gibi rahatlıkla güncellemeleri indirip kurabilirsiniz.

Bunu duyduğuma çok sevindim. Kime sorsam macbook akıcılığı ile kullanılabilir dedi. Kesinlikle deneyeceğim.

Hackintosh sağolsun kullanıyorum. Windowstan sonra direk geçiş yapınca bazı mekanikleri çok garip geliyor insana ama hoş işletim sistemi. Çok parlak renkler gözümü yorduğu için özellikle Mojave kurdum. Karanlık modda ki renk dengeleri çok iyi ayarlanmış. Windows 10'daki karanlık modda ne yazık ki keskin geçişler vardı. :(

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı