Haberlerde de görüyorum sürekli. İlk etapta 500 bin tablet verilecek gibi. Nedir bu olay? Kimlere verilecek? Bilgisi olan var ise cevap verir ise sevinirim. Teşekkürler.
Öncelik 12 ve 8. sınıflar diye biliyorum. Öğretmenler tüm öğrencilere ulaşarak hangilerinin eksikleri olduğunu öğreniyor ve bunları MEB'e gönderiyor. Alacak kişiler bu şekilde belli oluyor, fakat ne zaman onu bilmiyorum.Haberlerde de görüyorum sürekli. İlk etapta 500 bin tablet verilecek gibi. Nedir bu olay? Kimlere verilecek? Bilgisi olan var ise cevap verir ise sevinirim. Teşekkürler.
%99 doğudaki çocuklara , batının ihtiyaç sahibi çocuklarını kimseler düşünmezHaberlerde de görüyorum sürekli. İlk etapta 500 bin tablet verilecek gibi. Nedir bu olay? Kimlere verilecek? Bilgisi olan var ise cevap verir ise sevinirim. Teşekkürler.
Hadi onuda geçtik ders yapılan platform EBA düzgün çalışmıyor bile hadi sisteme girdik diyelim yaptıklarımızın bazılarını kaydetmiyor bile bir çalışmayı 4-5 kez yapmaktan bıktım artık.Daha doğru düzgün internet altyapısı yok ama tablet veriyorlar. İnternet olmadan tablet ne işe yarar?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.