Ben İş Bankasından yapmaya çalışmıştım. Abimin Halk Bankası var da ordan yapabilir miyim?
Nasıl peki? Hangi hesaba yatıracağım? Ben sadece ATM’den karta para yatırmayı biliyorum.Ziraat ATM'sinden yapabilirsin
Kartımla vergi ödemesi yapamıyormuşum. Olmuyor.
Kanka kartını sokmana gerek yok. Ziraat ATM'sine git kartsız işlemlere bas. Sonra oradan TC kimlik kartı ödemesine bas. Eğer yoksa diğer işlemlerdedir muhtemelen. Sonrasını halledersin. Yanında nakit bulundur ama öyle yapacaksın çünkü kartla olmuyor.Nasıl peki? Hangi hesaba yatıracağım? Ben sadece ATM’den karta para yatırmayı biliyorum.
Nasıl peki? Hangi hesaba yatıracağım? Ben sadece ATM'den karta para yatırmayı biliyorum.
Hayır, banka bilgilerimi girdim attığınız siteden. Bankanızla vergi ödemesi yapılamıyor diyor.Kart gerekmiyor ki harç ödemelerinden olması lazım ATM'den direk ödeyebilirsin.
Hayır, banka bilgilerimi girdim attığınız siteden. Bankanızla vergi ödemesi yapılamıyor diyor.
Ben İş Bankasından yapmaya çalışmıştım. Abimin Halk Bankası var da ordan yapabilir miyim?Devlet bankalarının mobil uygulamaları mevcutsa yaparsın. Ziraat, Halk ve Vakıf devlet bankalarıdır.
Ben İş Bankası'ndan yapmaya çalışmıştım. Abimin halk bankası var da oradan yapabilir miyim?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.