Kimseyle arkadaşlık kurmamam normal mi?

Kanka nerenin musluğu olursa olsun 3-4 TL suya para vermemenin adı cimriliktir net yani.
Len bizim okulda da vardı mesela musluklar gayet temiz herkes gidip içiyordu oradan su. 2017 civarı.

Sabahları ve öğlen ben de okulda yemek yemezdim. Zaten evde kahvaltı yapıp gitmişim, acıkmadan niye yiyeyim ki?

Len bizim okulda da vardı mesela musluklar gayet temiz herkes gidip içiyordu oradan su. 2017 civarı.

Sabahları ve öğlen ben de okulda yemek yemezdim. Zaten evde kahvaltı yapıp gitmişim, acıkmadan niye yiyeyim ki?
Durumdan duruma değişir kanka. Şimdi böyle söyleyince farklı bir bakış açısı gibi geldi. Ama konu sahibinin normal olmadığı kanaatindeyim hala. Arkadaş tamamen hayatta kalma üzerine survival modda yaşıyor. Kafam karıştı AKP'ye vereceğim ben galiba.

İnsanlar baş ağrısıdır o sebepten yalnız kal kendini geliştir.

Dostum sen şimdi almak istediğin bir şeyi alırken o paraya kiyabiliyorsan sorun yok.
Mesela ben öyle tasarruflu da olsam 700TL'ye istediğim klavyeyi almıştım. Yani genelde göze geliyor.

Bu kadar cimrilik iyi değildir arkadaşlarınla gez, aktiviteler yap bir sürü arkadaş edin iyi bir çevren olsun. Asosyelliğe devam edip böyle yaşarsan ileride sıktıntı yaşayabilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…