Kimya dersini kafam almıyor

1636050308951.png
Var mı senden uyuzu kimya?

Hangi sınıf?

9.sınıf kimyası kolaydır. 11. sınıfta ilk konular kolaydır. 10. sınıfta mol hesaplamaları biraz sorun çıkartabilir onun dışında yine kolaydır. Kimya aslında o kadar zor bir ders değil, tabii kişiden kişiye değişir. Nerede zorlandığını söylersen daha iyi olur.

Hangi sınıf?

9.sınıf kimyası kolaydır. 11. sınıfta ilk konular kolaydır. 10. sınıfta mol hesaplamaları biraz sorun çıkartabilir onun dışında yine kolaydır. Kimya aslında o kadar zor bir ders değil, tabii kişiden kişiye değişir. Nerede zorlandığını söylersen daha iyi olur.

Bugün kimya sınavına girdim 10. sınıfım bu arada sıraya birkaç örnek yazdım onlar olmasa hiçbir soruyu yapamayacaktım.

Bence biyoloji en gereksiz ders hoca anlatıyor ben hocaya bakıyorum bir de düşünüyorum bu ders benim hayatımda ne tür bir rol oynayacak.
Kanka o da değil yani artık pes ettim beni daha çok çalışmaya alıştırdığından şikayet edemiyorum ama anlaması gerçekten aşırı zor geliyor 1 tane türkçe kelime olmaz mı arkadaş.

Hangi sınıf?

Hocam mol hesaplama karışık geliyor.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı