Kimya öğretmeni sınavda 34 soru olacağını söyledi

Lise böyle. Ben de ilk yılımda fena çuvallamıştım ama 2.yılda iyi toparladım.

Hocam çuvallamaktan yana bir sorun yok kalmaktan korkuyorum. Hani ders çalışan bir insanım şu ana kadar fizik ve matematik kötü geçti diye şükrediyordum bu bir anda olaya el atınca şaştım kaldım.

Bizde geçen yıl edebiyat sınavında 36 soru yapmıştık ve 70 almıştım hoca yuvarlak hesaptan verdi puanı.

Hocam birine çalışsam diğerini unutuyorum. Sıkış tıkış bir kağıt her yerde farklı farklı şeyler var. Ben hayatımda böyle sınav görmedim. LGS'ye daha kolay hazırlandım ben.
10.sınıf bana göre lisenin en zor yılı. Fizikte elektrik konusu, matematikte polinomlar ve fonksiyonlar. Kimya desen apayrı bir olay zaten. 10. sınıfın bu halinden 2 kat daha sıkıntılı geçecek büyük ihtimalle . Tadını çıkar o yüzden.

Kimya kadar kolay bir ders yok.
9 ezber, 10 mantık ve zor, 11 kolay, 12 ortalama.

Fizik elektrik ve manyetizma çok kolay.
kimyada kolay mol,yasalar kolay.
Ama matematik haklısın.

Bende 9.sınıfım sinavlarda Max 15 soru şanslıyım galiba.

Bizimde yarın kimya sınavı var hoca konuları söylemedi sadece sayfayı söyledi.

1 saate 10.sınıf fizik 1.üniteyi toparlarım boşuna sayısal seçmedim.
Hocam konuların basit soruları yapılabilir oluyor zaten. Ama zor sorularda saydığım konuların soruları gerçekten terletiyor.

Arkadaşlar sınavda 15 soru vardı. Hoca korkup daha fazla çalışalım diye kendince bir yalan uydurmuş. Başarılı da oldu sınava 4-5 kişi canımızı dişimize takarak çalıştığımız için beklediğimden iyi geçti. Bunun gibi bir konuyu tekrar oluşturmamak dileğiyle herkese teşekkür ediyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…