zatex
Attopat
EvetBiz sözelciyiz sanırım yapacak bir şey yok, kaderimiz bu![]()
EvetBiz sözelciyiz sanırım yapacak bir şey yok, kaderimiz bu![]()
Fizikte 77'den 14'e düşürdüğüm zaman aynen böyle olmuştum.1 aldığım sınavdan çıkarken ben renklendirilmiş.Eki Görüntüle 1567581
Zamanında kimya hocası bana 1 vermişti hiç unutmam. Arkadaşım aradı “reis kimyacı sınavı açıklamış e-okula bak” dedi. İyi tamam dedim kapattım, açtım e-Okul'u ve bir de ne göreyim? 1 almışım. İlk önce bunun doğruluğunu sorguladım ve içinden “Adım-soyadım rahat 20 harf yazmışım o kadar insan 5 puan verir” dedim ama vermemiş. Ne düşünüyorsunuz?
@ChaosBoost @CHRİS W4LKER @321147 @Prime777
@CHRİS W4LKER hocam siz sorunca konusunu açmak istedim.![]()
Zamanında kimya hocası bana 1 vermişti hiç unutmam. Arkadaşım aradı “reis kimyacı sınavı açıklamış e-okula bak” dedi. İyi tamam dedim kapattım, açtım e-Okul'u ve bir de ne göreyim? 1 almışım. İlk önce bunun doğruluğunu sorguladım ve içinden “Adım-soyadım rahat 20 harf yazmışım o kadar insan 5 puan verir” dedim ama vermemiş. Ne düşünüyorsunuz?
Fizikte 77'den 14'e düşürdüğüm zaman aynen böyle olmuştum.
E hocaya gidip konuşun telafi sınavı yapılabilir mi falan diye. Edebiyat çok önemli o dersten kalırsanız ayvayı yersiniz.Hocam girdiğim sınavdan G almışım 10 dakika önce fark ettim vallahi bir de Edebiyat dersi.
Katılıyorum hocam fena olur cidden edebiyattan kalırsanız. Her ders olur ama edebiyat kırmızı çizgi lisede.E hocaya gidip konuşun telafi sınavı yapılabilir mi falan diye. Edebiyat çok önemli o dersten kalırsanız ayvayı yersiniz.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.