imam efendi bayıldı
Decapat
Evet. 50.5 ortalamayla geçiyorsun. Hatta sözlülerin girilince daha yüksek bir ortalamayla geçersin.
2 dönemin ortalamasıyla yıl sonu karnesi oluşuyor diye biliyorum. Yani iki ortalamanı topla sonra 2 ye böl 50 üstü ise geçersin.Kanka, ilk dönem ve 2. dönem toplam 100 olmalı demişlerdi. Beni çok korkuttu O, çünkü ben ilk dönem boş verdim dersleri.
2 dönemin ortalamasıyla yıl sonu karnesi oluşuyor diye biliyorum. Yani iki ortalamanı topla sonra 2'ye böl 50 üstü ise geçersin.
9. sınıfım, ilk dönem kaldım, ama ikinci dönem notlarım yüksek, geçiyor muyum?
Geçiyorsun ilk donem ve 2. dönemin ortalamaları alınıyor ilk fotoğraftaki ortalama 55 ikinci fotoğraftaki ortalama 45 bunları topladığın zaman 100 oluyor 100 de 2'ye bölersen 50 oluyor 50 de sınıf geçme notu.
Evet böyle olmak zorunda mesela edebiyat dersinden ilk dönem ortalamanın 60 ise ikinci dönem en düşük 40 yaparsanız dersten geçmiş sayılırsınızHer ders böyle mi olmak zorunda?
Toplam 100ü zaten geçmişsin. Şuan toplam 101 ediyor. Sözlülerle de bir miktar daha yükselecek.Kanka, ilk dönem ve 2. dönem toplam 100 olmalı demişlerdi. Beni çok korkuttu O, çünkü ben ilk dönem boş verdim dersleri.
Toplam 100ü zaten geçmişsin. Şu an toplam 101 ediyor. Sözlülerle de bir miktar daha yükselecek.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.