Kınama cezası nelere yol açar, nasıl yok olur ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yarın annem konuşmaya gidecek. Müzik öğretmeni beni rahatsız ettiklerine, ayıptır söylemesi "tacize benzer hareketler" yaptıklarına ve tikimle oynadıklarına inanmıyormuş. Kadın zaten o kalabalıkta bana ellediklerini nasıl görecek sanki. Eğer 20 puan falan düşüyorsa yandık.

Benim istediğim şey sicilime işlememesi. Bir de babamın güvenini kazandım ve kaybetmekten korkuyorum.

Yarın annem konuşmaya gidecek. Müzik öğretmeni beni rahatsız ettiklerine, ayıptır söylemesi "tacize benzer hareketler" yaptıklarına ve tikimle oynadıklarına inanmıyormuş. Kadın zaten o kalabalıkta bana ellediklerini nasıl görecek sanki. Eğer 20 puan falan düşüyorsa yandık.

Benim istediğim şey sicilime işlememesi. Bir de babamın güvenini kazandım ve kaybetmekten korkuyorum.
Bence hiç gerek annene söyleme annen kızabilir ama kınama kötü değil eğer bir daha bir şey yapmazsan ve benim 3 kere falan kınama aldım ama bi puan düşmedi 20 puan falan düşmez merak etme.Sicile işlemez sadece okuludaki kaydına kalır sonra kayıt silince oda kaybolcak merak etme korkmada kınama uyarmadır. Bence babanada söyleme.

Bugün ayrıntılı bilgiyi elde etmiş bulunmaktayım. Söylediğim olay sonucu kınama aldım. Şimdi bir kurul var. Bunlar haziran gibi toplanıyorlar ve o yıl ceza alanlara, kınama alanlara bakıyorlar. Adam düzeldiyse siliyorlar. Olay bu. Herhangi bir kalıcılığı yok. Aileye hiç gerek yok. Ama aileni çağırabilirler.

Bence ailen ile gidip müdür ile görüş. Arkadaşlarının isimlerini ver. Senin bir sorunundan yararlanıp sana zarar vermişler. Aslında saygısızlık yapanlar onlar. En iyisi bence ailen ile gidip müdür ile görüşmen.

Aileye hiç gerek yok. Anlattığımı okuyan herkes olayı anlar. Kınama gereksiz bir şey. Öğrenci gözünü korkutmak için yapılan bir şey. Öyle belge falan engellemiyor.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı