KingDian 240 GB SSD %50'yi Geçmiyor

Inoit

Decapat
Yer
Nowhere
Daha fazla  
Bu Konudaki test sonuçlarını görünce ben de test edeyim dedim ve sonuç bu neden yazma hızı bu kadar düşük kalıyor ve neden %50'yi geçmiyor?
SSD'im Bu.
Benchmark test sonuçları;

Screenshot_3.png

Disk Sıcaklığı ;

Screenshot_1.png

Görev Yöneticisi Test Yaparkenki Durumu ;

Screenshot_2.png

Son düzenleyen: Moderatör:
dediğiniz modu değiştirip,2 kere test ettim sonuç okuma hızı artsada yazma hızı hala çok düşükEki Görüntüle 420830
Düşük yazma hızını bilmiyorum ama %50 olmasının sebebi eğer PC de 2 adet sabit disk varsa aritmetik ortalamasını gösterir orada. Örneğin 1. sabit disk %100 diğeri ise %6 çalışsa görev yöneticisi bunu: (100+6)/2 olarak hesaplar ve sonuç %53'lük bir kullanım gösterir.

Düşük yazma hızını bilmiyorum ama %50 olmasının sebebi eğer PC de 2 adet sabit disk varsa aritmetik ortalamasını gösterir orada. Örneğin 1. sabit disk %100 diğeri ise %6 çalışsa görev yöneticisi bunu: (100+6)/2 olarak hesaplar ve sonuç %53'lük bir kullanım gösterir.
ben yazma hızının düşük olma sebebini %50 ye bağlıyordum ama sizin dediğiniz şey doğru bilgisaryda iki sabitdisk var bende görev yöneticisinden performans sekmesinden sadece C yi kontrol edince %100 e ulaştığını gördüm ama yazma hızı çok düşük aynı modelin testlerine baktım bu kadar düşük yazma hızı olan yok bunun neden kaynaklandığını bilen yokmu ?
Sorunu çözdüm aynı sorunu yaşayacaklar olursa diye yazıyım dedim.Büyük ihtimalle virüs bulaşmış Kaspersky taratmama rağmen virüsü bulamadı bende PC'ye format attım sorun düzeldi normal hızında çalışmaya başladı.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı