Trendyol KingDian SSD kaç GB?

Hocam başka işiniz yok mu 2 konudur saçma yerde Ryzen fanboyluğu yapıyorsunuz. Karşılaştırma bile yok Intel'in adı geçmedi, komik de değil neden anlamadım.
İroni, dalga geçmek, şaka, söylediğinin tersini kastetmek bu kavramları anlamanı tavsiye ederim... ofansif yaklaşan da sensin ayrıca Ryzen‘i başa mı koydum da Ryzen fan boyluğu olsun. Espri yani anladın? Gül diye. Ben nerede Ryzen fanboyluğu yaptım onu da göster bakalım ne demişim. Saçma sapan üzgün kızgın atmaya devam edin eşitlemeyeceğim anlamıyorsanız sizin hatanız. @Moltreach @321147

James Donkey'in marka basılmamış hâli KingDian idi yanlış hatırlamıyorsam. Daha bilindik markalara yönelmenizi öneririm. Aynı bütçe civarına (hatta daha ucuza) aşağıdaki ürünlere bakabilirsiniz:

Bütçenize biraz daha ilave edip aşağıdaki ürünlere de bakabilirsiniz, üstelik bu ürünlerde DRAM de var:

Ayrıca bu satıcıdan ürün falan almazdım. Ürün 240 GB mi, 320 GB mi, 480 GB mi belli değil.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı