Kingdom Come: Deliverance 2 vs AC Shadows

ffriztche

Centipat
Daha fazla  
Bu iki oyundan birini almayı düşünüyorum, hangisi daha iyi sizce genel olarak? Örnek verecek olursam ben genel olarak hikayesi iyi olan, açık dünya, keşif, gelişme tarzı oyunları daha çok seviyorum: Witcher 3, RDR2, Horizon, Ghost of Tsushima tarzı. Bu ikisinden hangisi sıkılmadan saatler gömülecek oyun? Bu arada daha önce hiç AC oynamadım.

Bu iki oyundan birini almayı düşünüyorum, hangisi daha iyi sizce genel olarak? Örnek verecek olursam ben genel olarak hikayesi iyi olan, açık dünya, keşif, gelişme tarzı oyunları daha çok seviyorum: Witcher 3, RDR2, Horizon, Ghost of Tsushima tarzı. Bu ikisinden hangisi sıkılmadan saatler gömülecek oyun? Bu arada daha önce hiç AC oynamadım.

Kcd 2 tavsiye ederim AC biraz yavan bir oyun Ubisoft yıllardır aynı oyunu farklı temalarda çıkarmaya devam ediyor.

Kcd 2'ye bayılırsın hocam AC serisinin en güzel oyunu Black Flag 4 (kendi fikrim) diğerlerini gram beğenmedim diyebilirim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

• RawZ

Technopat Haberler

Geri
Yukarı