Sürprizbozan Kingdom Come Deliverance 2'nin devamı gelir mi?

Bu konuda spoiler olduğundan sürprizbozan olarak işaretlenmiştir. Spoiler olmadığını düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Oyuna iyi DLC'ler gelecektir. Ben ilk oyunu 380 saat oynadım, 2. oyunu daha oynamadım, Steam yaz indirimlerinde alıp öyle oynayacağım, 2. oyunu da herkes çok övüyor spoiler yememek için büyük uğraş gösteriyorum :D 2. oyunu herhalde bir 1000 saat oynarım gibime geliyor. Gerçekçi Orta Çağ temasını seven birisiyim ve ilk oyunu oynadığımda acayip zevk almıştım. İlk oyunu da öneririm fakat ilk başlarda sıkıcı gelebilir ama mantığını öğrendikten sonra zevk almaya başlıyorsunuz. İlk oyunu herkes beğenemez, oynayanların bir kısmı ilk saatlerde kapatıyor onları görünce aklıma maden kazan adamlar geliyor :D

YouTube'da böyle faydalı bir video var ilk oyun hakkında, bu videoyu izleyip karar verebilirsiniz.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Hocam daha oyunun başında felaket dayak yiyorum ve hiç vuramıyorum, bir tane hata yapınca kombo vuruyor adam ölüyorum. İlk oyundan düşmanım gibi nefret ediyorum.(2 ay önce sildim)

Eki Görüntüle 2512114
"birinci ve ikinci oyunun geliştirilmesiyle elde edilen deneyimleri çöpe atmanın mantıklı olmayacağı aşikar."
2027 de gelmez ama sağlam DLC'ler kesin gelir.

O sırada ubisotf ve EA: Bas baba aynısını her sene.😎😎

Sağlam DLC diyoruzda hem ilk oyunda hem de ikinci oyunda çıkan DLC'lerin neredeyse hepsi olumsuz ortalamaya sahip.

Hocam daha oyunun başında felaket dayak yiyorum ve hiç vuramıyorum, bir tane hata yapınca kombo vuruyor adam ölüyorum. İlk oyundan düşmanım gibi nefret ediyorum.(2 ay önce sildim)

Sağlam DLC diyoruzda hem ilk oyunda hem de ikinci oyunda çıkan DLC'lerin neredeyse hepsi olumsuz ortalamaya sahip.

Hocam bence hata yapmışsınız çünkü oyunda siz bir köylüsünüz ve daha yumruk atmayı bile bilmiyorsunuz ki silahlı dövüşten bahsediyorsunuz :D bence köylü olduğunuz bilinciyle tekrardan başlamalısınız, karakterinizi geliştirir ve gelişmiş haliyle savaşlara girerseniz eğer gerçekten bir şey başardığınız hissini alıyorsunuz. Oyunun başlarında oynadığımız yerdeki düşmanlar genellikle zırhsız düşmanlar, ok ile hasar verip yüzbaşı bernarddan öğrendiğiniz mükemmel savunma düşmanların çoğunu yenebilrisiniz.

Hocam bence hata yapmışsınız çünkü oyunda siz bir köylüsünüz ve daha yumruk atmayı bile bilmiyorsunuz ki silahlı dövüşten bahsediyorsunuz :D bence köylü olduğunuz bilinciyle tekrardan başlamalısınız, karakterinizi geliştirir ve gelişmiş haliyle savaşlara girerseniz eğer gerçekten bir şey başardığınız hissini alıyorsunuz. Oyunun başlarında oynadığımız yerdeki düşmanlar genellikle zırhsız düşmanlar, ok ile hasar verip yüzbaşı bernarddan öğrendiğiniz mükemmel savunma düşmanların çoğunu yenebilrisiniz.

Yok hocam vallahi mal gibiyim oyunda hiçbir şey yapamıyorum, oyunun başında babamıza borcu olan elemana gidip yumruklu kavga ettik adama asla vuramıyorum 10 dakika boyunca savaşıyorum neredeyse sadece blok yapıyoruz birbirimize.

Markvart von Aulitz'in odasını bulup konuşma fırsatı bulduysanız Sigismund'un Macaristan'a gittiğini ve aramaya orada devam etmesini söylüyor. Zaten Bohemya'daki karmaşa bittiği için 3. oyunda ya Wenceslas'ı kurtarmaya çalışacağız ya da Sigismund'un peşinden gidip işini bitirmeye çalışacağız.
Eğer bu kalitede oyun yapmaya devam ederlerse 4 veya 5 serilik bir oyun bile olabilir. Bu yılın açık ara en iyi oyunu oldu.

Son düzenleyen: Moderatör:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı