left10ction
Hectopat
Oyuna iyi DLC'ler gelecektir. Ben ilk oyunu 380 saat oynadım, 2. oyunu daha oynamadım, Steam yaz indirimlerinde alıp öyle oynayacağım, 2. oyunu da herkes çok övüyor spoiler yememek için büyük uğraş gösteriyorum2. oyunu herhalde bir 1000 saat oynarım gibime geliyor. Gerçekçi Orta Çağ temasını seven birisiyim ve ilk oyunu oynadığımda acayip zevk almıştım. İlk oyunu da öneririm fakat ilk başlarda sıkıcı gelebilir ama mantığını öğrendikten sonra zevk almaya başlıyorsunuz. İlk oyunu herkes beğenemez, oynayanların bir kısmı ilk saatlerde kapatıyor onları görünce aklıma maden kazan adamlar geliyor
YouTube'da böyle faydalı bir video var ilk oyun hakkında, bu videoyu izleyip karar verebilirsiniz.
Hocam daha oyunun başında felaket dayak yiyorum ve hiç vuramıyorum, bir tane hata yapınca kombo vuruyor adam ölüyorum. İlk oyundan düşmanım gibi nefret ediyorum.(2 ay önce sildim)
Eki Görüntüle 2512114
"birinci ve ikinci oyunun geliştirilmesiyle elde edilen deneyimleri çöpe atmanın mantıklı olmayacağı aşikar."
2027 de gelmez ama sağlam DLC'ler kesin gelir.
O sırada ubisotf ve EA: Bas baba aynısını her sene.![]()
Sağlam DLC diyoruzda hem ilk oyunda hem de ikinci oyunda çıkan DLC'lerin neredeyse hepsi olumsuz ortalamaya sahip.