Kingdom Come: Deliverance II almaya değer mi?

Daha fazla  
Başlıktaki gibi Kingdom Come: Deliverance II adlı oyunu almayı düşünüyorum. Oyunu araştırdığımda açık dünyası zengin bir oyun gibi gözüküyor. Daha önce hiç Orta Çağ oyunlarını oynamadım fakat ilgimi çekmedi değil. Tavsiye eder misiniz? Fiyatına değecek mi? Ayrıca oyun ne kadar sürüyor?

Son düzenleyen: Moderatör:
Başlıktaki gibi Kingdom Come: Deliverance II adlı oyunu almayı düşünüyorum. Oyunu araştırdığımda açık dünyası zengin bir oyun gibi gözüküyor. Daha önce hiç Orta Çağ oyunlarını oynamadım fakat ilgimi çekmedi değil. Tavsiye eder misiniz? Fiyatına değecek mi? Ayrıca oyun ne kadar sürüyor?

Size şöyle diyeyim; eğer oyun indirimde ise almaya değer ama indirimde değilse değmez.

Az önce bitirdim 50 saat hikaye süresi için 1500 TL aşırı fazla olduğunu düşünüyorum. Oynamak istiyorsanız hesap olarak alıp, offline oynayın.

Oynamaya değer mi değer ama 1. oyuna göre pek yenilik yok.

Az önce bitirdim 50 saat hikaye süresi için 1500 TL aşırı fazla olduğunu düşünüyorum. Oynamak istiyorsanız hesap olarak alıp, offline oynayın.

1. oyundan net daha iyi bu arada bana göre artı olarak siz full ana hikaye odaklı mı oynadınız 50 saatte bitirdiniz. Ben tüm yan görevler ile 140 saat gibi bir sürede bitirdim.

Ana hikayesi 100 saat süren oyun var mı? Açık dünya oyunların kaç tanesi bu kadar seçim sunup devamlı sinematik izletmeden ve yan görevleri yaptırmayıp 50 saatten fazla sürüyor? Ve yeni çıkan oyunların kaç tanesi bu özel fiyatlandırmadan ülkemize geliyor? Örnek olarak buna en yakın oyun diyebileceğim CP77'de ana hikaye 20 saat sürüyor.

Açıklar mısınız?

Son düzenleme:

Oyun çok uzun ama bir o kadar da diyalog var, çok diyalog sevmiyorsanız almayın. Aksiyon da çok iyi değil bence. Genel olarak keşif gerçekçilik odaklı bir oyun. Bence değmez.

Ana hikayesi 100 saat süren oyun var mı? Açık dünya oyunların kaç tanesi bu kadar seçim sunup devamlı sinematik izletmeden ve yan görevleri yaptırmayıp 50 saatten fazla sürüyor? Ve yeni çıkan oyunların kaç tanesi bu özel fiyatlandırmadan ülkemize geliyor? Örnek olarak buna en yakın oyun diyebileceğim CP77'de ana hikaye 20 saat sürüyor.

Açıklar mısınız?

Devamlı sinematik izletmeden kasıt KCD2 ise şaka yapıyor olmalısın :D Ana hikayenin yarısı belki daha fazlası sinematik izlemekle geçiyor. Mausenin sağ tuşuna basmaktan tıklama ömrünün yarısı gitti resmen. Seçimlerin hikaye ilerleyişi konusunda bir fark yarattığını düşünmüyorum.

1500 TL nin değeceğini düşünüyorsanız ve satın aldığınızı umuyorum. Hayırlı olsun, iyi oyunlar size..

CP77 karşılaştırması şaçma ayrıca birinin bütçesi 440 birinin 41 milyon

Technopat Haberler

Geri
Yukarı