Arkadaşlar Kingdom Come: Deliverance II oynuyorum ve oyunun bizi açık dünyaya bırakmasından itibaren kafayı yedim. Hiçbir şekilde düğüne katılamıyorum en kısa ve en kolay biçimde nasıl geçebilirim şu olayı? Kafayı yemek üzereyim.
İkisine de gittim demirci önce eğitim verdi devamında hiçbir şey olmadı değirmenciye gittim x yerden bir şey çal dedi nasıl yapılacağı hakkında hiçbir fikrim yok.
İkisine de gittim demirci önce eğitim verdi devamında hiçbir şey olmadı değirmenciye gittim x yerden bir şey çal dedi nasıl yapılacağı hakkında hiçbir fikrim yok.
Hocam zaten nerede olduğunu biliyorum da demircinin görevi zaten tıkandı değirmencininki ise çok zor YouTube'da da bir şey bulamadım herkeste farklı ilerliyor neredeyse.
Hocam zaten nerede olduğunu biliyorum da demircinin görevi zaten tıkandı değirmencininki ise çok zor YouTube'da da bir şey bulamadım herkeste farklı ilerliyor neredeyse.
Demircinin görevinde kılıç bulma görevi veriyor, şuan sende kılıç bulma görevi var mı? eğer var ise sana doğrudan kılıcın bulunduğu yerin lokasyonunu göstereyim?
Demircinin görevinde kılıç bulma görevi veriyor, şu an sende kılıç bulma görevi var mı? Eğer var ise sana doğrudan kılıcın bulunduğu yerin lokasyonunu göstereyim?