Çözüldü Sürprizbozan Kingdom Come: Deliverance II bölümü geçilmiyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Bu konuda spoiler olduğundan sürprizbozan olarak işaretlenmiştir. Spoiler olmadığını düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

hamitcan.ty

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar Kingdom Come: Deliverance II oynuyorum ve oyunun bizi açık dünyaya bırakmasından itibaren kafayı yedim. Hiçbir şekilde düğüne katılamıyorum en kısa ve en kolay biçimde nasıl geçebilirim şu olayı? Kafayı yemek üzereyim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Hocam sen istersen göster ben en azından o lokasyona gidip bakayım oyunu genel olarak çok sevdim ama ilerleyemiyorum resmen.
O demirci ile konuş kılıç veya münzevi adı geçmiyor ise kılıcı bulsan da bir şey olmayacaktır, yine de kılıcın yerini göstereyim.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Hocam zaten nerede olduğunu biliyorum da demircinin görevi zaten tıkandı değirmencininki ise çok zor YouTube'da da bir şey bulamadım herkeste farklı ilerliyor neredeyse.
Demircinin görevinde kılıç bulma görevi veriyor, şuan sende kılıç bulma görevi var mı? eğer var ise sana doğrudan kılıcın bulunduğu yerin lokasyonunu göstereyim?

Demircinin görevinde kılıç bulma görevi veriyor, şu an sende kılıç bulma görevi var mı? Eğer var ise sana doğrudan kılıcın bulunduğu yerin lokasyonunu göstereyim?

Hocam sen istersen göster ben en azından o lokasyona gidip bakayım oyunu genel olarak çok sevdim ama ilerleyemiyorum resmen.

O demirci ile konuş kılıç veya münzevi adı geçmiyor ise kılıcı bulsan da bir şey olmayacaktır, yine de kılıcın yerini göstereyim.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Çözüm

Teşekkürler deneyeceğim.

Demirci sana işi öğrettikten sonra iki tane çırağından bahsediyor bir yere gidip geri gelmediler gidip bak gibisinden öyle bir görev çıkmadı mı?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı