hamitcan.ty Hectopat Katılım 13 Aralık 2021 Mesajlar 63 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Şubat 2025 #1 Arkadaşlar Kingdom Come: Deliverance II oynuyorum ve oyunun bizi açık dünyaya bırakmasından itibaren kafayı yedim. Hiçbir şekilde düğüne katılamıyorum en kısa ve en kolay biçimde nasıl geçebilirim şu olayı? Kafayı yemek üzereyim. Son düzenleyen: Moderatör: 15 Şubat 2025
Arkadaşlar Kingdom Come: Deliverance II oynuyorum ve oyunun bizi açık dünyaya bırakmasından itibaren kafayı yedim. Hiçbir şekilde düğüne katılamıyorum en kısa ve en kolay biçimde nasıl geçebilirim şu olayı? Kafayı yemek üzereyim.
Çözüm Physchopath 16 Şubat 2025 hamitcan.ty dedi: Hocam sen istersen göster ben en azından o lokasyona gidip bakayım oyunu genel olarak çok sevdim ama ilerleyemiyorum resmen. Genişletmek için tıkla... O demirci ile konuş kılıç veya münzevi adı geçmiyor ise kılıcı bulsan da bir şey olmayacaktır, yine de kılıcın yerini göstereyim. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
hamitcan.ty dedi: Hocam sen istersen göster ben en azından o lokasyona gidip bakayım oyunu genel olarak çok sevdim ama ilerleyemiyorum resmen. Genişletmek için tıkla... O demirci ile konuş kılıç veya münzevi adı geçmiyor ise kılıcı bulsan da bir şey olmayacaktır, yine de kılıcın yerini göstereyim. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
KS KS hamitcan.ty Hectopat Katılım 13 Aralık 2021 Mesajlar 63 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Şubat 2025 #11 TTHYPHONN dedi: Demirci sana işi öğrettikten sonra iki tane çırağından bahsediyor bir yere gidip geri gelmediler gidip bak gibisinden öyle bir görev çıkmadı mı? Genişletmek için tıkla... Hocam saçma da olsa çıkmadı bende. Eski bir save yükleyip tekrar deneyeceğim, diğer arkadaşın dediğini denedikten sonra. Son düzenleyen: Moderatör: 16 Şubat 2025 Artı 0 Eksi
TTHYPHONN dedi: Demirci sana işi öğrettikten sonra iki tane çırağından bahsediyor bir yere gidip geri gelmediler gidip bak gibisinden öyle bir görev çıkmadı mı? Genişletmek için tıkla... Hocam saçma da olsa çıkmadı bende. Eski bir save yükleyip tekrar deneyeceğim, diğer arkadaşın dediğini denedikten sonra.
TTHYPHONN Hectopat Katılım 24 Şubat 2022 Mesajlar 119 Çözümler 3 Daha fazla Sistem Özellikleri Asus Prime B550M-K AM4 PowerColor RX 6600 AMD Ryzen 5 3600 (3.6 GHz) Cinsiyet Erkek 16 Şubat 2025 #12 hamitcan.ty dedi: Hocam saçma da olsa çıkmadı bende. Eski bir save yükleyip tekrar deneyeceğim, diğer arkadaşın dediğini denedikten sonra. Genişletmek için tıkla... Kılıç yapma eğitimi bittikten sonra tekrar demirci ile kendin görüş orada seçeneklerde sen konuşma açıp oradan anlattırabilirsin oradan ilerler. Artı 0 Eksi
hamitcan.ty dedi: Hocam saçma da olsa çıkmadı bende. Eski bir save yükleyip tekrar deneyeceğim, diğer arkadaşın dediğini denedikten sonra. Genişletmek için tıkla... Kılıç yapma eğitimi bittikten sonra tekrar demirci ile kendin görüş orada seçeneklerde sen konuşma açıp oradan anlattırabilirsin oradan ilerler.