Kingdom Come Deliverance ile zorluk nasıl düşürülür?

xEgel

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
GeForce Rtx4060 8GB VRAM 140 W - i7 12650H 2.70GHz - 8+8 GB Dual Channel Ram - 1920 x 1080, 165Hz
Oyunu normal zorlukta açmıştım ama oynarken çok zorlanıyorum. Bu zorluğu normalden kolaya nasıl çekerim?

Oyunda direkt "kolay zorluk" yok, zorluk düşürme diye bi' şey de yok o yüzden. Ya Normal oynuyorsunuz ya da Hardcore.

Son düzenleme:
Oyunda direkt "kolay" diye bi' zorluk yok, yani zorluk düşürme diye bi' şey de yok. Ya Normal oynuyorsunuz ya da Hardcore.
Anladım teşekkür ederim.

Düşman 1 kere vurunca canım %60 filan kalıyor en azından kolay modda oynamak istiyorum.
Hocam zırhınız filan var mı, oyunun neresindesiniz. Oyunun bazı yerleri zorda %60 hasar yemek normal değil diye hatırlıyorum. Para kazanıp(kamp basın, yan görev yapın) güçlü ekipman alın, gizli saklı silahlar var youtubeden bakıp bulun, Yüzbaşı Bernard ile antrenman yapın, puanlarınızı güzel harcayın, vur kaç taktiği ile savaşın.

Son düzenleme:
Oyunun başındayım sanırım bir yerde asker oldum bir sör ile okçuluk ve kılıç dövüşü yaptım ismini tam hatırlayamıyorum sonra o sör ile avcılığa çıktık bu bölümdeyim.

Oyunun başındayım sanırım bir yerde asker oldum bir sör ile okçuluk ve kılıç dövüşü yaptım ismini tam hatırlayamıyorum sonra o sör ile avcılığa çıktık bu bölümdeyim.
Olduğun şehrin üst kısmından çıkarsan eğer antrenman alanını göreceksin orada Sör Bernard ile antrenman yap ve dediğim gibi para kasıp zırh ve kılıca bas.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…