Kingdom Come: Deliverance orman baskını geçilmiyor

xKarizq

Picopat
Daha fazla  
Oyun iyi ama dövüş mekanikleri zor diye almadım çıktığından beri, geçen Epic beleş verdi bir şans vereyim dedim, fakat zaten kredisi az lanet görevde kaldım kampı zehirle diyor zehir satan bir yer yok, simya da gözükmüyor, maymuncuk desen tüccarlarda yok. Tıkandım kaldım sabote etmeyince okçular tek atıyor. başa dönüp dönüp duruyorum.

Oyun iyi ama dövüş mekanikleri zor diye almadım çıktığından beri, geçen Epic beleş verdi bir şans vereyim dedim, fakat zaten kredisi az lanet görevde kaldım kampı zehirle diyor zehir satan bir yer yok, simya da gözükmüyor, maymuncuk desen tüccarlarda yok. Tıkandım kaldım sabote etmeyince okçular tek atıyor. Başa dönüp dönüp duruyorum.

Maymuncuğu değirmencilerde zehiri ise otacılarda bulabilirsin

Maymuncuğu değirmencilerde zehiri ise otacılarda bulabilirsin.

Peki reis ben şu baskıncılarla tanıştığımız değirmenciye gittim hiçbir şey satmadı başka bildiğin var mı ve ayreten otacığı nereden bulabilirim ben oyun oynarken etrafa ve haritaya pek dikkat edemiyorum ne yazık ki.

Peki reis ben şu baskıncılarla tanıştığımız değirmenciye gittim hiçbir şey satmadı başka bildiğin var mı ve ayreten otacığı nereden bulabilirim ben oyun oynarken etrafa ve haritaya pek dikkat edemiyorum ne

Rattay yanındaki Değirmenci Peshekten maymuncuk alabilirsin onun dışında tam otacı konumu hatırlamıyorum illa birkaç tanesini keşfetmişsindir zamanla haritadan logosunu bulup gidebilirsin

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı