Kingdom Come Deliverance Zorlanıyorum

Tıbbiyeli

Megapat
Makaleler
1
Daha fazla  
Bu tür oyunları zevkle oynarım lakin kılıç savaşına girdiğimde çok zorlanıyorum, şu ana kadar 6 saat oynamışımdır. Ne adam gibi bir zırhım, ne de kılıcım var. Cidden çok ezik takılıyorum ilerleyen saatlerde bu durum düzelecek mi, çatır çatur kesmek istiyorum, yapabilecek miyim? 🙂

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu oyun diğerlerine benzemez daha çok simulasyon gibidir para kazanmaya başladıkça daha ekipmanlar alıyorsunuz fakat size tavsiyem haritanın farklı yerlerinde gizlenmiş bazı özel silah ve zırhlar var youtube dan biraz araştırınca bulursunuz onlara bir bakın derim.

Bu oyun diğerlerine benzemez daha çok simulasyon gibidir para kazanmaya başladıkça daha ekipmanlar alıyorsunuz fakat size tavsiyem haritanın farklı yerlerinde gizlenmiş bazı özel silah ve zırhlar var youtube dan biraz araştırınca bulursunuz onlara bir bakın derim.

Oynamak istiyorum fakat hiç alışamadım düşmanlar çok çabuk öldürüyor biri uzaktan ok atıyor diğeri yakın saldırıyor, yakın saldıranla uğraşırken oklanıp ölüyorum, salladığım kılıçların hepsini bloklanıyor dediğim gibi oynamak istiyorum fakat aşırı ayrıntılı, şu haliyle işkenceye dönüyor, şuan oynayacağım başka oyun da yok internetten videolar izleyip bir daha deneyeceğim, alışma konusunda başka önerisi olan var mı?

Oynamak istiyorum fakat hiç alışamadım düşmanlar çok çabuk öldürüyor biri uzaktan ok atıyor diğeri yakın saldırıyor, yakın saldıranla uğraşırken oklanıp ölüyorum, salladığım kılıçların hepsini bloklanıyor dediğim gibi oynamak istiyorum fakat aşırı ayrıntılı, şu haliyle işkenceye dönüyor, şuan oynayacağım başka oyun da yok internetten videolar izleyip bir daha deneyeceğim, alışma konusunda başka önerisi olan var mı?
Dediğim gibi bu diğer oyunlara benzemez oldukça gerçekçidir 2-3 düşmana hiç düşünüp taktik yapmadan bodoslama girerseniz ölümünüz kaçınılmaz olur bir tanesini okla öldürün sonra olay yerinden biraz uzaklaşıp ters istikametten gelerek diğerini arkadan öldürün bu tarz taktikler oluşturun kendinize bu arada kalkan gerçekten çok işe yarıyor kullanmıyorsanız mutlaka kullanın.

Düşmanlarla karşılaştığında, oyunun ilk başlarındaysan sürekli vur-kaç yapmalısın ya da taktik oluşturmalısın. Zor bir RPG oyundur ama ben çok beğenmiştim.

Yüzbaşı Bernard ile bolca antrenman yap. Sana saldırı, savunma ve kılıç kullanma tekniklerini öğretiyor ve becerilerini artırıyor. Bir de adını hatırlayamadığım haftalık turnuva var kale içerisinde, ona bolca katıl, yüzbaşıdan öğrendiklerini orada pekiştirirsin ve tamamen alışırsın.

Bu tür oyunları zevkle oynarım lakin kılıç savaşına girdiğimde çok zorlanıyorum, şu ana kadar 6 saat oynamışımdır. Ne adam gibi bir zırhım, ne de kılıcım var. Cidden çok ezik takılıyorum ilerleyen saatlerde bu durum düzelecek mi, çatır çatur kesmek istiyorum, yapabilecek miyim? 🙂
o oyunun oynanışı ben dahil bir çok kişinin sinirini bozar. Youtube den falan biraz bakınca görebilirsin. Malesef yapılabilecek bir şey yok.

Düşmanlarla karşılaştığında, oyunun ilk başlarındaysan sürekli vur-kaç yapmalısın ya da taktik oluşturmalısın. Zor bir RPG oyundur ama ben çok beğenmiştim.

Yüzbaşı Bernard ile bolca antrenman yap. Sana saldırı, savunma ve kılıç kullanma tekniklerini öğretiyor ve becerilerini artırıyor. Bir de adını hatırlayamadığım haftalık turnuva var kale içerisinde, ona bolca katıl, yüzbaşıdan öğrendiklerini orada pekiştirirsin ve tamamen alışırsın.

Az önce bu bücürün kovaladığı adamı mağarada buldum beraber baskına gelenlere saldırdık oyunun o kısmındayım, elim ayağıma dolandı 🙂 Şöyle komboları güzelce yapıp adamları dağıtsam sonra üstündekileri alıp satsam dedim bayağı bir vaktimi aldı, oyunda siz de böyle mi ilerliyordunuz belli süre sonra oturuyor mu? Ayrıca şuan görev yapmayı bırakıp antreman mı yapmalıyım, turnuvaya katılmak gibi...

Ben çözümü 'trainer' ile çözdüm 😂 Stamina azalmasını engelledim hile ile. Sonra çatır çatır salladım kılıcı ortalığa. Yan görevleri yapmaya çalış öncelikle. Ayrıca güzel güzel hırsızlık yapıp üstüne başına güzel şeyler al. Birini soyunca hemen git değirmenci amcamıza o malı okut. Yakalanmadan.

Haydut kamplarını temizle oradaki kasalardan ve haydutların üzerlerindekilerden iyi derecede altın kazanıyorsun. (Değirmenciye satacaksın.) İyi bir set yaparsın belirli bir süre sonra.

Kombo işini de yetenek kısmından açtığın zaman ekranda gösteriyor. ''Yukarı, sola, aşşağı'' şeklinde, pratik yaparak belirli bir süre sonra alışırsın. Yan görev yap, kaledeki turnuvada savaş, gerisi gelir zaten. :)

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı