Kingdom Come serisi için 1'den mi başlanmalı?

BestOfFadeleS

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Kingdom Come: Deliverance oyununa 2'den başlamayı düşünüyordum ama bazı arkadaşlar 1'i oynamadan geçme demişler, 1'i oynamadam geçsem çok şey kaçırır mıyım? 1 biraz bana eski geldi grafikler, hikaye ve oynanış konusunda nasıldır?

Not: 1'in hikayesini 40-50 dakikalık bir video olarak izlesem, temel bilgiler olarak yeterli olacak mıdır?

Sistem:
R5 5600
RX 6500 XT
16 GB RAM

1. oyuna bakmadan 2. oyuna geçmeyin. Hikaye olarak direkt bağlılar. Ben KCD 1 oyununu YouTube'dan detaylı anlatan kanallardan izledim. Sonrasında KCD 2 başlayıp bitirdim. Eski geliyorsa sizde izleyin.

Ben ilkini oynamadan 2.'den başladım hikayeyi de anlayabildim ama ilkini bilip de 2.yi oynasaydım muhtemelen daha etkileyici olurdu. Yine de ilki eski geliyorsa oynamana pek gerek yok hikaye özetini izlesen yeterli.

1. Oyun kesinlikle oynanılır. Grafikleri ve hikayesi gayet güzel. Tek zorlayıcı tarafı savaş mekanikleri ama ona da zamanla alışıyorsun. Eğitimlere girip öğrenmeye çalış.

Teşekkürler, aslında 1'i oynamayı düşünmüyordum önerebileceğiniz 1'in hikayesini anlatan bir video var mıdır? Kesin olarak şuradan izle diyebileceğiniz vesaire çok uzun olmasın yeter.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…