Kim diyor acaba merak etdim içerik olarak alabileceğin en iyi Pre lerden.Arkadaşlar Smash Pro düşünüyordum indirime girince ama pek etkisinin olmadığını söylüyorlar. Beast Mode alınır mı sizce? Nasıldır?
Kim diyor acaba merak ettim içerik olarak alabileceğin en iyi prelerden.
Kingsize da iyidir ama smahs kadar etki vermez ayrıca pre-workoutu her idman öncesi kullanmak gibi bir niyetiniz yoktur umarım haftada 1 ya da 2 olacak şekilde kullanılmalıdır.
Liste biraz eski belki bazılarının fiyatlar güncel olmayabilir ama liste şu şekilde.
HIQ indirimle iyi fiyata gelirse alın direk.
Tamamdır hocam çok sağolunF/P olarak Beast mode iyidir ama Smash etki performans olarak daha iyi bence indirimden SMASH alın aksi takdirde Beastmode alabilirsiniz.
Tamamdır hocam çok sağ olun.
Hocam bir şey daha soracaktım kusuruma bakmayın hangi aromayı tavsiye edersiniz?
Tropıcal punch.
Spıcy lemon.
Freezy cola.
Fresh watermelon.
Spicy lemon hariç hepsi var şu an. @Aras the Great
Spicy lemon kullanıyorum tadı bayram şekeri ve ekşi yüz karışımı gibi sek atınca güzel oluyor, içeceğe karıştırınca da kokteyl tadı veriyor, kolası zaten bildiğimiz kola aroması, karpuzlu hakkında bir fikrim yok, tropical punchın tadını yoğun yapmışlar, ben spicy lemon tavsiye ederim.
Spicy lemon en iyisi aslında onun dışında ben kolalıyı sevmiyorum tropical punch denemedim ama güzel olduğunu söylüyorlar.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.