Kingsize Beast Mode alınır mı?

520199

Hectopat
Arkadaşlar smash Pro düşünüyordum indirime girince ama pek etkisinin olmadığını söylüyorlar. Beast mode alınır mı sizce? Nasıldır? Hangisini almalıyım?

Son düzenleme:
KingSize da iyidir ama Smahs kadar etki vermez ayrıca Pre-Workoutu her idman öncesi kullanmak gibi bir niyetiniz yoktur umarım haftada 1 yada 2 olacak şekilde kullanılmalıdır.

Liste biraz eski belki bazılarının fiyatlar güncel olmayabilir ama liste şu şekilde.

HIQ indirimle iyi fiyata gelirse alın direk.

Dosya Ekleri

• PreKarşılaştırma.jpg
    PreKarşılaştırma.jpg
    89,5 KB · Görüntüleme: 337
Kingsize da iyidir ama smahs kadar etki vermez ayrıca pre-workoutu her idman öncesi kullanmak gibi bir niyetiniz yoktur umarım haftada 1 ya da 2 olacak şekilde kullanılmalıdır.

Liste biraz eski belki bazılarının fiyatlar güncel olmayabilir ama liste şu şekilde.

HIQ indirimle iyi fiyata gelirse alın direk.

Biliyorum hocam belki bilirsiniz zorba onur var o en F/P olarak Beast mode ve birkaç tane daha söylüyordu ondan sormak istedim.

F/P olarak Beast mode iyidir ama Smash etki performans olarak daha iyi bence indirimden SMASH alın aksi takdirde Beastmode alabilirsiniz.
Tamamdır hocam çok sağolun

Hocam bir şey daha soracaktım kusuruma bakmayın hangi aromayı tavsiye edersiniz?
Tropıcal punch.
Spıcy lemon.
Freezy cola.
Fresh watermelon
Spicy lemon hariç hepsi var şu an. @Aras the Great

Son düzenleme:
Tamamdır hocam çok sağ olun.

Hocam bir şey daha soracaktım kusuruma bakmayın hangi aromayı tavsiye edersiniz?
Tropıcal punch.
Spıcy lemon.
Freezy cola.
Fresh watermelon.
Spicy lemon hariç hepsi var şu an. @Aras the Great

Spicy lemon kullanıyorum tadı bayram şekeri ve ekşi yüz karışımı gibi sek atınca güzel oluyor, içeceğe karıştırınca da kokteyl tadı veriyor, kolası zaten bildiğimiz kola aroması, karpuzlu hakkında bir fikrim yok, tropical punchın tadını yoğun yapmışlar, ben spicy lemon tavsiye ederim.

Spicy lemon kullanıyorum tadı bayram şekeri ve ekşi yüz karışımı gibi sek atınca güzel oluyor, içeceğe karıştırınca da kokteyl tadı veriyor, kolası zaten bildiğimiz kola aroması, karpuzlu hakkında bir fikrim yok, tropical punchın tadını yoğun yapmışlar, ben spicy lemon tavsiye ederim.

Spicy lemon en iyisi aslında onun dışında ben kolalıyı sevmiyorum tropical punch denemedim ama güzel olduğunu söylüyorlar.

Hocalarım kusura bakmayın tekrar rahatsız ediyorum. Smash Pro aldım spicy lemon aromalı bugün ilk defa arkadaşımla denedik. Spora girmeden 10 dk önce falan ağzımıza birer ölçek atıp su içtik üstüne neyse salona geçtik üstümüzü falan değiştirdik hala bir etki yoktu bende arkadaşım çok az kaşındığını söyledi. Bana da bekle kana yavaş karışıyordur dedi. Bekledim bekledim spora başladık ama hiçbir etki göremedim ben moralim bozuldu buna. Arkadaşım da çok aşırı olmasa da enerji geldiğini ve kaşındığını söyledi. Ama bende ne kaşınma ne enerji geldi. Normalde kahve içmiyorum. Sadece bugün destek olsun diye filtre kahve içtim. Yarım saate de spora gittik. Niye böyle oldu sizce yani dediğim gibi sürekli kahve içen, kafein yükleyen birisi değilim. Hadi kaşınmayı geçtim kahve üstüne 1 ölçek smash Pro sadece kafeinden bile enerji gelmesi gerekmez miydi? Kısacası ben hiçbir etki hissedemedim neden böyle olmuş olabilir? Cidden çok moralim bozuldu bu duruma denemek için aldım zaten ama hiç mi etki etmez anlamadım.

@Aras the Great @Aodien_yigit

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı