Kingsize creatine alınır mı?

Tavsiye ederim ancak aromalı kreatin hayatımda denediğim en kötü şeydi protein tozunun verdiği aroma gibi hissettirmiyor.

İyi günler arkadaşlar, ben kreatin alacağım bazı yerlerde okuduğum zaman aromalı kreatinin etkisini düşürüyormuş. Size danışmak istedim ve kingsize kaliteli mi? Bulduğum ürün şu Kingsize Nutrition Creatine Powder 1000 Gr - Kreatin Monohidrat

Aromalı kreatin hayatımda duyduğum en saçma şey bana göre hocam. Ağıza atıp su ile içtiğim içindir belki bilmiyorum ama kreatin kullanımı öncesi bir kan testi ver derim. 1 yıla yakındır kullanıyordum şu an 2-3 aydır kullanmıyorum kandaki kreatinin seviyesi biraz yüksek çıktı doktor bey kullanma dedi ama güray aydın hoca videolarında sorun olmayacağından bahsediyor (belli bir değer arasında tabii)

Aromalı kreatin hayatımda duyduğum en saçma şey bana göre hocam. Ağıza atıp su ile içtiğim içindir belki bilmiyorum ama kreatin kullanımı öncesi bir kan testi ver derim. 1 yıla yakındır kullanıyordum şu an 2-3 aydır kullanmıyorum kandaki kreatinin seviyesi biraz yüksek çıktı doktor bey kullanma dedi ama güray aydın hoca videolarında sorun olmayacağından bahsediyor (belli bir değer arasında tabii)

Anladım o zaman aromalı kreatin hikaye peki bu marka bu attığım ürün kalitelimi yani alınır mı?

En kalitelilerden biridir kesinlikle alabilirsin. Bol bol su içmeyi unutma :)

Anladım o zaman aromalı kreatin hikaye peki bu marka bu attığım ürün kalitelimi yani alınır mı?

Aromalı almana gerek yok. Su ile karıştırıp içiyorsan daha kötü geliyor zaten. 3 ya da 5 mg ölçeği direkt ağzına atıp öyle su ile içersen çok daha rahat olur.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı