Kingston 64 GB USB alınır mı?

sdkozmnt

Picopat
Daha fazla  
Son düzenleyen: Moderatör:
Bence fiyatı gayet uygun usb bellekler ver sd kartlarda sahte çip çok oluyor ancak vatan güvencesi ile şüpheniz olmadan alabilirsiniz

Arkadaşlar Vatan Bilgisayar'da bu flash belleği buldum. Sizce nasıl, alınır mı?

Bunun 256gb olan modelini aldım. Yazdırma hızı 8mb üstüne çıkmıyor. Belki aldığım bellekte sorun vardır diye düşündüm Vatana götürdüm teknik servise gönderdi yenisi ile değişim yapıldı ama sonuç yine aynı.

Bunun 256 GB olan modelini aldım. Yazdırma hızı 8MB üstüne çıkmıyor. Belki aldığım bellekte sorun vardır diye düşündüm vatana götürdüm teknik servise gönderdi yenisi ile değişim yapıldı ama sonuç yine aynı.

Kullandığınız port ve transfer ettiğiniz dosyaların boyutuna göre hız değişir dosyalar teker teker taşındığı için 1000 adet 10 MB'lik dosya olan bir klasörü 10 MB ile transfer edersiniz ama 10GB'lik bir tek dosyayı veya RAR belgesini transfer edebileceğiniz maksimum hızda transfer edersiniz USB üzerinde CrystalDiskMark gibi programlar ile test yapıp gerçek verilere ulaşabilirsiniz.

Kullandığınız port ve transfer ettiğiniz dosyaların boyutuna göre hız değişir dosyalar teker teker taşındığı için 1000 adet 10 MB'lik dosya olan bir klasörü 10 MB ile transfer edersiniz ama 10GB'lik bir tek dosyayı veya RAR belgesini transfer edebileceğiniz maksimum hızda transfer edersiniz USB üzerinde CrystalDiskMark gibi programlar ile test yapıp gerçek verilere ulaşabilirsiniz.
Usb 3.2 ve 3.0 portlarında denedim, aynı portlara sahip başka bilgisayarlarda da denedim. Tekli ve çoklu şekilde dosyalar aktardım ayrıca bunları düşük boyutta ve yüksek boyutta dosyalarla farklı farklı test ettim. CrystalDiskMark ile de test yaptım, sonuç aynı. Ben bu testleri belleği alır almaz yaptım zaten.

USB 3.2 ve 3.0 portlarında denedim, aynı portlara sahip başka bilgisayarlarda da denedim. Tekli ve çoklu şekilde dosyalar aktardım ayrıca bunları düşük boyutta ve yüksek boyutta dosyalarla farklı farklı test ettim. CrystalDiskMark ile de test yaptım, sonuç aynı. Ben bu testleri belleği alır almaz yaptım zaten.

Diyecek bir sözüm yok öyleyse iade edip başka bir bellek almanızı öneririm.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı