Kingston DT50 64 GB alınır mı?

Torik61

Megapat
Daha fazla  
Merhaba, bütün USB belleklerim arkadaşlarım tarafından "ödünç alınarak" bitti. Hem işletim sistemi kurulum USB'si olarak kullanmak için, hem Live Boot işletim sistemi taşımak için, hem de geçici depolama işleri için bir USB bellek almak farz oldu. Şu anda fiyatından dolayı Kingston DT50 64 GB düşünüyorum, yanına da kurulum işleri için bir adet de 32 GB alabilirim. Yaklaşık 30 MB/s okuma ve 12 MB/s yazma hızlarına ulaşabiliyor(?), gayet yeterli olduğunu düşünüyorum. Fakat ısınma ve sağlamlık(muhtemelen hep el altında olacağı için önemli bir faktör) konusunda endişelerim var. Kullanan birisinden yorum alabilirsem çok sevinirim.

Alın gitsin affetmeyin. sonuçta 10-15 dolarlık bir zımbırtı neyin araştırmasını yapıyorsunuz ki?
Bunun yerine Samsung 64 GB SD Card(ben 68 liraya aldım) alıp 80 mb/s hıza erişebilirsiniz. Tercih sizin.
Alın gitsin affetmeyin. sonuçta 10-15 dolarlık bir zımbırtı neyin araştırmasını yapıyorsunuz ki?
Bunun yerine Samsung 64 GB SD Card(ben 68 liraya aldım) alıp 80 mb/s hıza erişebilirsiniz. Tercih sizin.
Ayrıca bu ürün biraz fazla ısınıyor ona dikkat edin...

@Torik61 ödünç alınarak bitirelecek kadar fazla flashınız varmış ya işte. Biliyorsunuzdur hangi marka olduğunu alın onlardan yine birkaç tane yine ödünç verirsiniz. :) alınır Flash belleklerin markasız veya dandik marka olmadıkça sorun olmaz.

@MaNsİoN35 Yıllar önce alından bir parti almıştım. Teknoloji her geçen gün ilerliyor, değişiyor, gidip de tarihi geçmiş bir ürüne para vermektense buraya danışmayı uygun gördüm. Sonuçta yardımlaşmak için buradayız, değil mi?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı