M MrElitzKrieg Hectopat Katılım 8 Mayıs 2019 Mesajlar 405 Makaleler 1 19 Eylül 2020 #1 M.2 SSD'yi 4 gün önce takmıştım, bugün görmez oldu bir anda. Pasif soğutmayı çıkardım baktım biraz erime olmuş sanki padde.
M.2 SSD'yi 4 gün önce takmıştım, bugün görmez oldu bir anda. Pasif soğutmayı çıkardım baktım biraz erime olmuş sanki padde.
Under.nvid Hectopat Katılım 30 Kasım 2019 Mesajlar 910 Yer İstanbul 19 Eylül 2020 #2 MrElitzKrieg dedi: M.2 SSD'yi 4 gün önce takmıştım, bugün görmez oldu bir anda. Pasif soğutmayı çıkardım baktım biraz erime olmuş sanki padde. Eki Görüntüle 673667 Genişletmek için tıkla... Markası modeli ne? Artı 0 Eksi
MrElitzKrieg dedi: M.2 SSD'yi 4 gün önce takmıştım, bugün görmez oldu bir anda. Pasif soğutmayı çıkardım baktım biraz erime olmuş sanki padde. Eki Görüntüle 673667 Genişletmek için tıkla... Markası modeli ne?
KS KS M MrElitzKrieg Hectopat Katılım 8 Mayıs 2019 Mesajlar 405 Makaleler 1 19 Eylül 2020 #3 Under.nvid dedi: Markası modeli ne? Genişletmek için tıkla... Kingston A2000 Artı 0 Eksi
Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.065 Makaleler 287 Çözümler 2.268 Yer İstanbul 19 Eylül 2020 #4 Termal pad şekil değiştirebilir. Onda sorun yok. SSD marka/modeli neydi? MrElitzKrieg dedi: Kingston A2000 Genişletmek için tıkla... Bu model ile Sosyal'de epey sorun yaşayn oldu yav. Bu denk geldiğim 3. konu falan olması lazım. Artı 0 Eksi
Termal pad şekil değiştirebilir. Onda sorun yok. SSD marka/modeli neydi? MrElitzKrieg dedi: Kingston A2000 Genişletmek için tıkla... Bu model ile Sosyal'de epey sorun yaşayn oldu yav. Bu denk geldiğim 3. konu falan olması lazım.
KS KS M MrElitzKrieg Hectopat Katılım 8 Mayıs 2019 Mesajlar 405 Makaleler 1 19 Eylül 2020 #5 Recep Baltaş dedi: Termal pad şekil değiştirebilir. Onda sorun yok. SSD marka/modeli neydi? Bu model ile Sosyal'de epey sorun yaşayn oldu yav. Bu denk geldiğim 3. konu falan olması lazım. Genişletmek için tıkla... Vallahi ne oldu anlamadım. Bir anda 2. disk gözükmez oldu. Sorunlu olduğunu düşünmüyordum. Recep Baltaş dedi: Termal pad şekil değiştirebilir. Onda sorun yok. SSD marka/modeli neydi? Bu model ile Sosyal'de epey sorun yaşayn oldu yav. Bu denk geldiğim 3. konu falan olması lazım. Genişletmek için tıkla... Diğer slota taktım düzeldi. Recep Baltaş, bir daha sorun çıkartır ise garantiye göndermek en iyi çözüm herhalde? Artı 0 Eksi
Recep Baltaş dedi: Termal pad şekil değiştirebilir. Onda sorun yok. SSD marka/modeli neydi? Bu model ile Sosyal'de epey sorun yaşayn oldu yav. Bu denk geldiğim 3. konu falan olması lazım. Genişletmek için tıkla... Vallahi ne oldu anlamadım. Bir anda 2. disk gözükmez oldu. Sorunlu olduğunu düşünmüyordum. Recep Baltaş dedi: Termal pad şekil değiştirebilir. Onda sorun yok. SSD marka/modeli neydi? Bu model ile Sosyal'de epey sorun yaşayn oldu yav. Bu denk geldiğim 3. konu falan olması lazım. Genişletmek için tıkla... Diğer slota taktım düzeldi. Recep Baltaş, bir daha sorun çıkartır ise garantiye göndermek en iyi çözüm herhalde?