BelirsizBirisi
Centipat
Kingston A2000 SSD kullanıyorum (500 GB) Fortnite indiriyordum yazma hızı duruyor başlıyor bu normal bir şey mi?

Nasıl normal gözüküyor acaba? Çünkü buradan bakınca baya anormal. SSD'nin saniyede 2GB yazdığı vaat ediliyor. Bunun yüzde 50 verimini bile alsa saniyede 1 GB yazması lazım.Değerler normal gözüküyor.
Ne yapmalıyım peki?Nasıl normal gözüküyor acaba? Çünkü buradan bakınca baya anormal. SSD'nin saniyede 2GB yazdığı vaat ediliyor. Bunun yüzde 50 verimini bile alsa saniyede 1 GB yazması lazım.
Ürün yeni mi, kasan fazla ısınıyor mu ya da arkada başka bir işlem yapıyor musun? Yani ne yapman gerektiğine dair bir bilgi verebilmem için bilmem gereken çok şey var.Ne yapmalıyım peki?
Kasam çok ısınıyor diyebilirim arkada sadece 1 sekme açık ürün 20-30 günlük.Ürün yeni mi, kasan fazla ısınıyor mu ya da arkada başka bir işlem yapıyor musun? Yani ne yapman gerektiğine dair bir bilgi verebilmem için bilmem gereken çok şey var.
O zaman belli oldu sorun diyebilirim. M2 SSD'ler ısınma durumunda soğutucusu olmadığı için ciddi seviyelerde performans kaybı yaşıyor. Sendeki sorun da budur büyük ihtimalle.Kasam çok ısınıyor diyebilirim arkada sadece 1 sekme açık ürün 20-30 günlük.
Herhangi bir test var mı yazıp okumasını ölçebileceğim?O zaman belli oldu sorun diyebilirim. M2 SSD'ler ısınma durumunda soğutucusu olmadığı için ciddi seviyelerde performans kaybı yaşıyor. Sendeki sorun da budur büyük ihtimalle.
AS SSD Benchmark veya CrystalDiskMark 7 uygulamasını kullanıp buradan sonuçları paylaşın lütfen.Herhangi bir test var mı yazıp okumasını ölçebileceğim?
Hemen paylaşıyorum.AS SSD Benchmark veya CrystalDiskMark 7 uygulamasını kullanıp buradan sonuçları paylaşın lütfen.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.