Kingston A400 480 GB SSD alınır mı?

Alınmaz değil ama o paraya daha iyi alternatifler var. Ayrıca bazı modellerinde de kronik sorunlar olduğu söyleniyor. Kendim 2 yıldır kullanıyorum, sağlık %96. Biraz şans işi açıkçası. Fakat fiyatına göre daha iyileri var dediğim gibi.

Bunu almaya yakınım diyebilirim. Ne dersiniz?

Bu arada amazondan hiç sipariş vermedim bu zamana kadar herhangi bir sorun çıkar mı kargo aşamasında, yarın teslim diyor?

Bunu almaya yakınım diyebilirim.
Fiyatı şu anda iyi sayılır. Kronik sıkıntısı da yok. Hayırlı olsun şimdiden.

Bu arada amazondan hiç sipariş vermedim bu zamana kadar herhangi bir sorun çıkar mı kargo aşamasında, yarın teslim diyor?
Hayır olsun hocam sağlam SSD almışsınız.

Güzel seçim, Amazon hakkında endişeniz olmasın hocam kendileri müşteri memnuniyetine önem veren bir firma sıkıntı çıkarmazlar.

O SSD'yi 2. sistemime aldım. 1 ay sonra sağlığı 89'a düşerken benchmarklar da yazma hızı 100'lere kadar düşmüştü. Sonrasında Patriot Burst modelini alıp kurtulmuştum. Kronik sıkıntıları olan bir SSD'yi kendiniz kullanıyorsunuz diye önermeyi bırakmanızı rica ediyorum.
Siz sorun yaşayınca kronik oluyor herhalde :D Memnun da çok kişi vardır eminim.

Siz sorun yaşayınca kronik oluyor herhalde :D Memnun da çok kişi vardır eminim.
Anlıyorum. Bu kadar kişi kronik sıkıntısı var diyor ve hala inatla bunu diyorsunuz. Yapılan testler de ortada.

Değil mi? 2 testle koca seri kronik oluyor :D Forum baya kirlenmiş gerçekten.

D tier bir SSD'yi hala savunuyorsunuz ya akıl tutulması yaşıyorum doğrusu. Bence bilmeden konuşanlar olarak siz kirletiyorsunuz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı