Alınmaz değil ama o paraya daha iyi alternatifler var. Ayrıca bazı modellerinde de kronik sorunlar olduğu söyleniyor. Kendim 2 yıldır kullanıyorum, sağlık %96. Biraz şans işi açıkçası. Fakat fiyatına göre daha iyileri var dediğim gibi.
Fiyatı şu anda iyi sayılır. Kronik sıkıntısı da yok. Hayırlı olsun şimdiden.![]()
SanDisk Ultra 3D SDSSDH3-500G-G25 SATA 3.0 2.5" 500 GB SSD Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz SanDisk Ultra 3D SDSSDH3-500G-G25 SATA 3.0 2.5" 500 GB SSD fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! SanDisk Ultra 3D SDSSDH3-500G-G25 SATA 3.0 2.5" 500 GB SSD özelliklerini incele, 1.990,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Bunu almaya yakınım diyebilirim.
Hayır olsun hocam sağlam SSD almışsınız.![]()
SanDisk Ultra 3D SDSSDH3-500G-G25 SATA 3.0 2.5" 500 GB SSD Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz SanDisk Ultra 3D SDSSDH3-500G-G25 SATA 3.0 2.5" 500 GB SSD fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! SanDisk Ultra 3D SDSSDH3-500G-G25 SATA 3.0 2.5" 500 GB SSD özelliklerini incele, 1.990,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Bunu almaya yakınım diyebilirim. Ne dersiniz?
Bu arada amazondan hiç sipariş vermedim bu zamana kadar herhangi bir sorun çıkar mı kargo aşamasında, yarın teslim diyor?
Güzel seçim, Amazon hakkında endişeniz olmasın hocam kendileri müşteri memnuniyetine önem veren bir firma sıkıntı çıkarmazlar.![]()
Bunu almaya yakınım diyebilirim. Ne dersiniz?
Bu arada amazondan hiç sipariş vermedim bu zamana kadar herhangi bir sorun çıkar mı kargo aşamasında, yarın teslim diyor?
O zaman kronik sıkıntılı bir SSD'yi önerirken tekrardan bir düşüncelerinizi gözden geçirin derim. Teşekkürler.İroni yapıyorum ben mal mıyım?
Siz sorun yaşayınca kronik oluyor herhaldeO SSD'yi 2. sistemime aldım. 1 ay sonra sağlığı 89'a düşerken benchmarklar da yazma hızı 100'lere kadar düşmüştü. Sonrasında Patriot Burst modelini alıp kurtulmuştum. Kronik sıkıntıları olan bir SSD'yi kendiniz kullanıyorsunuz diye önermeyi bırakmanızı rica ediyorum.
Anlıyorum. Bu kadar kişi kronik sıkıntısı var diyor ve hala inatla bunu diyorsunuz. Yapılan testler de ortada.Siz sorun yaşayınca kronik oluyor herhaldeMemnun da çok kişi vardır eminim.
Değil mi? 2 testle koca seri kronik oluyorAnlıyorum. Bu kadar kişi kronik sıkıntısı var diyor ve hala inatla bunu diyorsunuz. Yapılan testler de ortada.
Değil mi? 2 testle koca seri kronik oluyorForum baya kirlenmiş gerçekten.
linustechtips.com
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.