Kingston A400 SSD alınır mı?

Ya Patriot Burst alın ya da Apacer AS340 veya AS350 alın. Aynı kontrolcüyü kullanan ama 3D NAND barındıran giriş seviyesinin rakipsiz SSD'leri olur kendileri. :)
Katılıyorum. Giriş seviyesi için F/P olarak en iyileridir ancak yine de kötü kontrolcü kullandıkları reddedilemez ama alınacak uygun fiyatlı SSD'lerin kralıdır. Bir ara AS350'ye indirim gelmişti AS340'tan tam 5TL pahalı olmuştu hemen hemen aynı fiyattı. Umarım gene getirir böyle bir indirimi incehesap.com diyelim.

Katılıyorum. Giriş seviyesi için F/P olarak en iyileridir ancak yine de kötü kontrolcü kullandıkları reddedilemez ama alınacak uygun fiyatlı SSD'lerin kralıdır. Bir ara AS350'ye indirim gelmişti AS340'tan tam 5TL pahalı olmuştu hemen hemen aynı fiyattı. Umarım gene getirir böyle bir indirimi incehesap.com diyelim.
AS350 ile AS340 arasında pek fark yok hocam. İkisi de aynı SSD. AS350 daha hızlı sadece o kadar. Umarım Seagate Barracuda 120 geri 300 TL'nin altına düşer. Bir ara 273 TL bile oldu. Bu SSD yine o fiyatlara düşsün kimse yüzüne bakmaz Patriot ve Apacer'in. Sonuçta Phison S12 ve DRAM bulunan bir SSD. Ben 298 TL'ye aldığım için şanslı hissediyorum kendimi. :D Malum 360 TL falan şu an.

AS350 ile AS340 arasında pek fark yok hocam. İkisi de aynı SSD. AS350 daha hızlı sadece o kadar.
TBW değeri farkı var.
Umarım Seagate Barracuda 120 geri 300 TL'nin altına düşer. Bir ara 273 TL bile oldu.
Umarım.
Bu SSD yine o fiyatlara düşsün kimse yüzüne bakmaz Patriot ve Apacer'in. Sonuçta Phison S12 ve DRAM bulunan bir SSD. Ben 298 TL'ye aldığım için şanslı hissediyorum kendimi. :D Malum 360 TL falan şu an.
Kesinlikle.

İşte dolar arttığı için SSD fiyatları da baya artıyor. 870 EVO bile çok uygun bir modelken birden pahalandı. 336 TL olmuş 870 EVO. 299 TL'ye düştü geçen haftalarda. Dolar nelere kadir. :(
TBW değeri farkı var.
Doğru şimdi fark ettim. :D Bu arada şu an AS350 çok daha ucuz AS340'dan.

İşte dolar arttığı için SSD fiyatları da baya artıyor. 870 EVO bile çok uygun bir modelken birden pahalandı. 336 TL olmuş 870 EVO. 299 TL'ye düştü geçen haftalarda. Dolar nelere kadir. :(

Doğru şimdi fark ettim. :D Bu arada şu an AS350 çok daha ucuz AS340'dan.
Aaaa normalde AS350 30-40TL daha pahalı olur. Gene indirim yapmış herhalde. Çok güzel.

@Revolver132 hocam AS350 indirime girmiş bunu alın.

Öncelikle 2D NAND kullandığı için 10-15 yıl geride bir SSD rakiplerine göre. 3D NAND olmayan hiçbir SSD'yi almayın! 2D NAND ile acı çekersiniz artık. Phison S11 kullansa da 2D NAND yüzünden çöpten bile beter bir SSD. Almayın aldırtmayın!

Ya Patriot Burst alın ya da Apacer AS340 veya AS350 alın. Aynı kontrolcüyü kullanan ama 3D NAND barındıran giriş seviyesinin rakipsiz SSD'leri olur kendileri. :)
Kendi sitesinde 3D NAND kullandıkları hakkında bilgi içeriyor ama: A400 Katı Hal Sürücüsü – 120GB–1.92TB | Kingston

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı