Kingston A400 SSD hızı düştü

sfxlopez

Hectopat
Daha fazla  
SSD veya HDD modeli
Kingston A400
1667287577360.png

Arkadaşlar SSD'yi alalı birkaç gün oldu Kingston A400 120 GB satın aldım 500-320 MB-s okuma yazma hızına sahipti ve şu an bu durumda bu neden kaynaklı olabilir benim sistemimle alakası olabilir mi veya çözümü var mıdır?

Kronik sorunlu bir SSD. İade etme şansınız varsa edin.

İadeden sonra yapmam gereken bir şey var mı çünkü SSD olmadan işlerime devam edemem.

SSD'yi iade ettiğim zaman 290TL elime ulaşacak fazla da bütçe ayırmadım 250-370 TL arası bir öneriniz olur mu acaba? Notebook için kullanıyorum ve ek hafızaya sahibim sadece hız açısından iyi olması yeterli.

Kingston A400 kronik sorunlu demişsiniz fakat önerdiğiniz SSD nin kontrolcüsüde aynı Phison S11

Eki Görüntüle 1559437

Arkadaşlar SSD'yi alalı birkaç gün oldu Kingston A400 120 GB satın aldım 500-320 MB-s okuma yazma hızına sahipti ve şu an bu durumda bu neden kaynaklı olabilir benim sistemimle alakası olabilir mi veya çözümü var mıdır?

a400.png

2 yıldır kullanıyorum ve durumu bu. Bazen okuma hızı 200'lere kadar düşüyor. Arkadaşın dediği gibi sorunlu bir SSD, PNY marka olanı alabilirsiniz.

Eki Görüntüle 1559981

2 yıldır kullanıyorum ve durumu bu. Bazen okuma hızı 200'lere kadar düşüyor. Arkadaşın dediği gibi sorunlu bir SSD, PNY marka olanı alabilirsiniz.

Teşekkür ederim güvenebileceğimden emin olmak istiyorum ilk seferde de A400 önermişlerdi ama sanırım sıkıntılı ürün çıktı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı