Kingston A400 SSD hızı iyi mi?

Talha murat

Kilopat
Makaleler
1
Yer
BURSA
Arkadaşlar benim Gaming oyuncu bilgisayarım var, içinde Kingston A400 480 GB SSD var. Şu an test yaptım ve bu değerler iyi mi anlamdım, bu arada cihaz yeni 3 aylık bu durumda SSD yeni bana bilgilendirme yapar mısınız?

Dosya Ekleri

• 44.PNG
    44.PNG
    36,1 KB · Görüntüleme: 132
Arkadaşlar benim Gaming oyuncu bilgisayarım var, içinde Kingston A400 480 GB SSD var. Şu an test yaptım ve bu değerler iyi mi anlamdım, bu arada cihaz yeni 3 aylık bu durumda SSD yeni bana bilgilendirme yapar mısınız?
3 aylık kullanım için okuma hızı bir tık düşük geldi ama sorun değil. Sonuçlar gayet iyi.

Bende aynı SSD'yi geçtiğimiz ay aldım. Okuma ve yazma hızınız biraz düşük geldi bana. Birde CrystalDiskMark değerlerinizi atabilir misiniz?

Dosya Ekleri

• IMG_20200827_162938.jpg
    IMG_20200827_162938.jpg
    143,8 KB · Görüntüleme: 80
Bende aynı SSD'yi geçtiğimiz ay aldım. Okuma ve yazma hızınız biraz düşük geldi bana. Birde CrystalDiskMark değerlerinizi atabilir misiniz?
Yerinde hocam sizinki.
Nerdeyse 1 aydır kullanıyorum %99 duruyor halen. Ama param olsa Samsung alırdım herhalde.
Onu aldığınız anda 99 olur diye düşünün, ama o bir sorun teşkil etmez, hesapla yönteminden dolayı.
Hızınıza bağlı.
Şunu okuyun derim:

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı