3 aylık kullanım için okuma hızı bir tık düşük geldi ama sorun değil. Sonuçlar gayet iyi.Arkadaşlar benim Gaming oyuncu bilgisayarım var, içinde Kingston A400 480 GB SSD var. Şu an test yaptım ve bu değerler iyi mi anlamdım, bu arada cihaz yeni 3 aylık bu durumda SSD yeni bana bilgilendirme yapar mısınız?
Benim SSD'nin sağlığı 2 günde %99 düştü senin SSD durumu nasıl?
Nerdeyse 1 aydır kullanıyorum %99 duruyor halen. Ama param olsa Samsung alırdım herhalde.İlerideki günlere bağlı düşme devam ederse arızalı üründür.
Yerinde hocam sizinki.Bende aynı SSD'yi geçtiğimiz ay aldım. Okuma ve yazma hızınız biraz düşük geldi bana. Birde CrystalDiskMark değerlerinizi atabilir misiniz?
Onu aldığınız anda 99 olur diye düşünün, ama o bir sorun teşkil etmez, hesapla yönteminden dolayı.Nerdeyse 1 aydır kullanıyorum %99 duruyor halen. Ama param olsa Samsung alırdım herhalde.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.