Kingston A400 vs HyperX Fury 3D

Adam SSD'yi nereye koymuş, kasası nedir bilmeden SSD'ye laf atmak mantıksız değil mi? Benim SSD 60 derece lakin vaad ettiği değerleri sağlıyor.
Sadece tek fanı olan bir kasada HDD'im 40 dereceyi geçmiyorsa aynı şey SSD içinde geçerlidir. Tabi size katılıyorum oda sıcaklığı ile de kaynaklı olabilir.

M.2 SSD'lerde ısı performansı düşürüyor aynı şey SSD içinde geçerliyse onunda performansını düşürüyor.
Hocam bu demek değildir ki ssd bozulacak o zaman kasa içerisinde ki tüm parçalar ısınıyor yani buna bir çare yok tekrar söylüyorum böyle bir durumda ssd kötülememek lazım her sistem sağlam olacak diye bir kaide yok bana kalırsa fiyat performans olarak tercih edilir onun dışında pek takılmıyorum ben şahsen

Hocam bu demek değildir ki ssd bozulacak o zaman kasa içerisinde ki tüm parçalar ısınıyor yani buna bir çare yok tekrar söylüyorum böyle bir durumda ssd kötülememek lazım her sistem sağlam olacak diye bir kaide yok bana kalırsa fiyat performans olarak tercih edilir onun dışında pek takılmıyorum ben şahsen
Dandik ve ısınıyorsa James Donkey gibi ömrü 6 ayı geçmez.

Dandik ve ısınıyorsa James Donkey gibi ömrü 6 ayı geçmez.

Zaten SSD Alacak birine James Donkey önerilmez. Az çok bu işi bilen birisi kendini kanıtlamış markalar tercih eder. Bunu az çok bilirsiniz ama gönül ister ki herkes Samsung 3D SSD kullansın daha iyilerini alabilsin. Herkesin bütçesi kendine değerlidir hocam.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı