https://www.hepsiburada.com/kingsto...ent=c&utm_term=k&wt_pc=akakce.c.k.pc&v=1.68.8 genellikle 700-800 TL arası değiştiği görünüyor.
Bu 3200mhz CL16 arkadaşın attığı 3600mhz CL17 bu fiyata güzel senin attığının RGB'siz olanı 500 liranın altına da bulunuyor.
Bu 3200MHz CL16 arkadaşın attığı 3600MHz CL17 bu fiyata güzel senin attığının RGB'siz olanı 500 liranın altına da bulunuyor.
Biliyorum cahil değilim ama MHZ arttıkça CL de artar.4000 MHz yapmam 1 dk mı almaz o RAM'i aldıktan sonra ayrıyeten CL değeri ne kadar az ise o kadar iyidir.
Biliyorum cahil değilim ama MHz arttıkça CL de artar.
Kingston kanıtlamamış mı sankiE biliyorsanız hocam ne farkı o zaman diğeri RGB'li + olarak marka değeri açısından ikisi de kendini kanıtlamış.
Kingston kanıtlamamış mı sanki?
Görmemişim pardon. 3600MHZ RAM'lerin CL18 olanları en ucuz 530 liradan başlıyor o yüzden uygun bu RAM.Hocam kafamı bulmaktasınız iki markanın'da kanıtlamış olduğunu yazdım? Dediğim göze daha hitsp eden RGB'li 10 lira daha ucuz iki Marka'da güzel diyorum?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.