Kingston Fury Renegade sahte olabilir mi?

Noiryv

Hectopat
Daha fazla  
Selam, yeni bilgisayar topluyorum. Perşembe günü N11'de elmacık satıcısından Kingston Fury renegade SSD satın aldım. SSD bugün ulaştı, kutusunu açmadım diğer parçalar henüz gelmediği için.

Şans eseri gezinirken mesut çevik'in yeni videosunu gördüm. N11'den alınan SSD sahte çıkmış satıcı ismi belirtilmemiş. Sosyalde arattığımda 2-3 kişi elmacık'tan RAM ve SSD alıp sorun yaşamış.

Şimdi ben bu SSD'yi kullanmadan sahte olup olmadığını nasıl anlarım? İade edebilir miyim direkt?

Selam, yeni bilgisayar topluyorum. Perşembe günü N11'de elmacık satıcısından Kingston Fury renegade SSD satın aldım. SSD bugün ulaştı, kutusunu açmadım diğer parçalar henüz gelmediği için.

Şans eseri gezinirken mesut çevik'in yeni videosunu gördüm. N11'den alınan SSD sahte çıkmış satıcı ismi belirtilmemiş. Sosyalde arattığımda 2-3 kişi elmacık'tan RAM ve SSD alıp sorun yaşamış.

Şimdi ben bu SSD'yi kullanmadan sahte olup olmadığını nasıl anlarım? İade edebilir miyim direkt.

Normalde ucuza mı aldınız?

Videoda bahsedilen orijinallik kontrollerini sağlayabilirsiniz. Bunlar olmazsa iade edersiniz. Açmadan biraz zor.
Sistemi daha tam olarak toplayamadım. Sahte olanlar da çok benziyormuş galiba ayırt etmek zor oluyormuş. Kutuyu açtıktan sonra iadede bir sorun yaratırlar mı acaba hiç açmadan iade edip İtopya, Vatan tarzı yerden mi alsam diyorum.

Normalde ucuza mı aldınız?

2.100 TL'ye aldım hocam diğer satıcılardan fazla bir farkı yoktu. Burada diğer fiyatları görebilirsiniz.

Sistemi daha tam olarak toplayamadım. Sahte olanlar da çok benziyormuş galiba ayırt etmek zor oluyormuş. Kutuyu açtıktan sonra iadede bir sorun yaratırlar mı acaba hiç açmadan iade edip İtopya, vatan tarzı yerden mi alsam diyorum.

2.100 TL'ye aldım hocam diğer satıcılardan fazla bir farkı yoktu. Burada diğer fiyatları görebilirsiniz.

Hocam ben işkillendim şahsen bilindik yerden alırım şüpheli bir satıcıysa.

Bütçe sıkıntıda değilse eğer.

Bütçe sıkıntıda değilse eğer.

Satın almadan önce karşılaşsaydım bu video ile kesinlikle 200-300 fazla verip Vatan, İtopya gibi mağazalardan satın alırdım ama almış bulundum maalesef. Almadan önce araştırmıştım Technopat'ta çok fazla olumlu yorum vardı güvenilir olduğuna dair o yüzden satın aldım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı