Kingston HyperX 3K SSD 240 GB İle Laptopu Birebir Diske Aktarma

SEYHOGLU

Kilopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. Kingston 3K SSD 240 GB hard disk aldım. Recep Beyin Laptopta birebir diske aktarımı için yayınladığı videoyu izledim. Casper programını da yükleyip birebir aynı şekilde uyguladım. SSD harddiski hdd harddiskle yer değiştirdiğim halde ulaşamamaktayım.

• Dosya:\Windows\system32\winload.efi
  • Hata Kodu: 0xc0000225

hatası veriyor. BIOS harddiski görüyor kontrol ettim. Bilen bir arkadaşımız varsa yardımcı olursa sevinirim....

Son düzenleyen: Moderatör:
Verdiğiniz linkteki uygulamayı yaptım. Ama olmadı. Sürücü yolu hata verdi.

Casper programı diski klonlamada başarıyla yapmış. Komut satırında c: dir komutuyla kontrol ettim. Sadece sürücüyü tanımıyordu. Bende komut satırında diskparttan c yi tanıyan partı tekrardan tanıttım.

Kod:
 diskpart>list disk>select disk 0 >list partition>select partition 5 > assing letter=c>exit
Kod:
bootrec /rebuildbcd>yes yaptıktan exit

yaptım. Sonra windowsu açtım....

Verdiğiniz bilgi gerçektende işe yaradı. Çözüm öneriniz için teşekkürler Mikail Bey.

Harddiske gelince çalıştığım ağır programlar vardı takılıyordu. Sony Vaio i7 2.2Ghz 8 GB Ram 1 GB ekran kartı 750 GB harddisk (zaten kasılma harddiskten kaynaklı idi) laptobum hızında görülür bir artış oldu. Performans analizine tabi tutamadım ama memnun kaldım.... Bilginize arkadaşlar.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı