Kingston Hyperx Cloud Core İncelemesi

Kabloları tam olarak takmamış olabilirsiniz. Genellikle o cızırtı ondan kaynaklanabiliyor.

Ürünü bir de başka bir cihazda deneyin. Orada sonuç ne onu da yazın.

Nasıl bir cızırtı? İlk taktığında da mı vardı? Bende öyle bir sorun olmadı. Bir çözümü var mı bilmiyorum. Çözümü yoksa satın aldığın yere bir danış. Olmadı iade et.

Kabloları tam olarak takmamış olabilirsiniz. Genellikle o cızırtı ondan kaynaklanabiliyor.

Ürünü bir de başka bir cihazda deneyin. Orada sonuç ne onu da yazın.
Nasıl bir cızırtı? İlk taktığında da mı vardı? Bende öyle bir sorun olmadı. Bir çözümü var mı bilmiyorum. Çözümü yoksa satın aldığın yere bir danış. Olmadı iade et.

Kasanın ön panelindeki mikrofon ve kulaklık yerine takmıştım ürünü ve sanırım bu sesin adı parazitmiş forumlarda araştırınca bazı öneriler gördüm yaptım ama değişen bir şey olmadı son olarak birisi ben kasanın arkasına taktım orada sorun yok demiş. Bende deneyeyim dedim ve sorunu çözdüm şuan cızırtı falan yok ve dediğiniz gibi bugün yaklaşık 3-4 saat taktım sizde olan biraz bekleme hissi bile oluşmadı benden gerçekten tüy gibi kulaklık Tek eksisi 7.1 ve şu 3.5mm yerine usb kullanılabilirmiş diyebiliriz bu arada ben 215 tl'ye aldım(çek indirim vs kullandım) bu fiyata bu performans gayet süper düşünenler beklemeden alsın derim.

215 TL için harika bir kulaklık. Dediğim gibi benim kulak yapım biraz farklı. 3-4 saatin üzerine her modelde sıkıntı çıkarıyor. Standart yapıda ki insanlarda bu süre daha da uzar gider.

215 TL için harika bir kulaklık. Dediğim gibi benim kulak yapım biraz farklı. 3-4 saatin üzerine her modelde sıkıntı çıkarıyor. Standart yapıda ki insanlarda bu süre daha da uzar gider.

Hocam bir sorum daha olacak, mikrofon çıkarılıp takılıyor yani mikrofona bir şey olsa veya başka bir mikrofon almak istersem ne yazıp aratacağım 3.5mm mikrofon falan yazıyorum bir şey çıkmıyor

Başka bir mikrofonu kulaklığın giriş yerine takamazsınız. Tabii başka bir mikrofonu direk bilgisayara bağlayarak kullanabilirsiniz. Kulaklığın mikrofonunu bozarsanız da garantiye gidersiniz.

Başka bir mikrofonu kulaklığın giriş yerine takamazsınız. Tabii başka bir mikrofonu direk bilgisayara bağlayarak kullanabilirsiniz. Kulaklığın mikrofonunu bozarsanız da garantiye gidersiniz.
Garanti kırılma ve bozulmalarda ücret talep ediyor sanırım.

Öncelikle Merhaba, Bende bu fiyat aralığında güzel mikrofunu olan gamer kulaklık almak istiyorum ve baya bi araştırma yaptım yani böyle siteler vb. yerlerde ürünleri hiç elime alma imkanım olmadı fakat bu ürün her yerde övülüyor ve mikrofon baya kaliteli olduğu söyleniyor.
Bende bu 5 ürün arasında kaldım ürünler aşağıda,
Snopy Rampage SN-RW1 7.1
Plantronics Gamecom 388

Kingston HyperX Cloud Stinger
Kingston HyperX Cloud Core

MSI DS502

Benim için en önemli olan şey mikrofonun kalitesi ve çızırtı yapmaması tabiki oyunlarda sesde önemli ama mikrofon ile sürekli iletişim halinde olduğum için kararımı bunda kıldım ve sizden görüş almak istiyorum.Aşağıda verdiğim sitede baya ucuz denk geldi bana araştırmalarımda yaparken ve sizden bu site hakkında bilginiz varmı diye sorayım dedim alışveriş yapılabilirmi ve kulaklık 5 şeçenek arasında bu en mantıklısı mı.
Önerileriniz önemli teşekkür ederim.
https://www.itopya.com/Kingston-HYPERX-CLOUD-CORE-Siyah-Gaming-Kulaklik/

Hocam ben bunun 1/50'sini anca yazarım nasıl yazdınız ya?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…