Kingston Hyperx Cloud Core İncelemesi

@mustafa.kaya Attığınız link sıkıntılı. Aralarında en iyi mikrofon DS502 modelinin. Tabii ki fiyatı da yüksek. Ama 200 TL fiyata Cloud Core çok iyi. Onun de keza mikrofonu çok iyidir. Yayıncılık, ses kaydı gibi şeylerde bile kullanılabilir ama incelemede de bahsettiğim gibi ucuzundan bir USB ses kartıyla bağlanırsa dip ses yok olur. Benim önerim Cloud Core ve yanına da 10-15 TL'ye bir tane USB ses kartı almak. Eğer beklerim dersen Aliexpress'den daha ucuza getirilebiliyor ses kartı.

Neden oldu anlamadım. Cevabını okudum. Şimdi kafam karşıtı hangisini alayım diye 2 ürün arasında 50 TL gibi bir fark var. Bu 50 TL gibi fark MSI sn502 daha iyi olabilirse ondan alayım. Yok ikisi de olabilir fazla fark yok diyorsan 50 TL gibi fark vermeyelim. Hyperx cloud core alayım. Bugün şipariş vereceğim ve mesajını cevap vermeni dört gözle bekliyorum.
Bir de bazı makaleler okudum. Bazı sitelerde MSI sn502 sistem ile uyumlu olmazsa iyi bir verim alınamaz diyorlar. Eğer öyle bir sistem ile uyum sorunu olabilirse cloud core daha mantıklı,

Attığım site sıkıntılı demişsiniz.
Hyperx cloud core alacağım site itopya.com yazasan çıkabilir.
MSI sn502 alacağım site sanalmarketim.com
https://www.itopya.com/Kingston-HYPERX-CLOUD-CORE-Siyah-Gaming-Kulaklik/
MSI DS502 Gaming Kulaklık 7.1 | sanalmarketim

Hyperx sitede 194 gibi bir fiyatı var. MSI sn502 başka sitede 247 TL gibi bir fiyatı var.

Son düzenleyen: Moderatör:
Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam o ses kartın dan bende var kesinlikle almasını önermiyorum. Sadece ses geliyor o kadar. Ne bass ne tiz bütün her şeyi öldürüyor ses kartı. Kaliteli bir şey almanız lazım illa ki alacak iseniz. Emin olun anakartınızın ses bileşenleri daha tatmin edecek sizi.

Azalıyor lakin ses kartı takılı iken sadece mikrofonu taksan bile kulaklığı normal jack yerine takınca çalışmıyor. Birisi diğerini aktif dışı bırakıyor.

Merhabalar @Barış Tolon
Ben tekrar bir kaç şikayet ile geldim. Yukarıda belirtmiş olduğum hyprex cloud core kulaklığı ve tavsiye ettiğiniz ses kartını aldım. Bunları kullanırken mikrofonda ses kayıt yapmaya çalışıyorum arkadan böyle bip yada sinyal sesine benzeyen ses geliyor. Bu sadece kayıt sırasında değil müzik veya sesli video izlerken bile arkadan bu ses geliyor. Ses denetiminden ayarlardan kayıt ayarlarına geliyorum tekrar o ses geliyor. Bu benim kulaklıktaki mikrofon damı yoksa ses kartında mı arıza olabilir.

@Barış Tolon bu sefer normal 3.5mm Jack ile bağlantı yaptım. Ses kaydı yaparken arkada gürültü ve cızıltı çok fazla olduğu için insan rahatsız oluyor. Normal konuşmadan sadece kayıt alıyorum yine arkada cızıltı ses çıkıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…