Kingston Hyperx Cloud Core İncelemesi

Hala kullanıyor musun? Bu arada benim kulak yapım küçük, bunu mu önerirsin yoksa cloud stingeri mi?

Evet hala kullanıyorum. Açıkçası Stinger ile Cloud Core arasında çok az fark varken Cloud Core öneririm. Ancak 200 TL civarlarında da Cooler Master MasterPulse modeli varken de "mikrofon" pek önemli değilse onu öneririm.

Mikrofon dip ses vermeyecek ve sesimi boğuk iletmiyecek kısacası sesimi karşı tarafa iletebilsin yeter. Ses performansı olarak ise fps oyunlarında güzel ses deneyimi sunması. Fakat asıl sorum şu benim kulak yapım küçük o yüzden bu 3 model arasından hangisini önerirsiniz?

MasterPulse işinizi görür bana kalırsa. Sesinizi çok düzgün iletmez ancak ne dediğinizi anlar karşı taraf.

Cloud Core'u 200 - 220 TL bulursanız kaçırmayın derim.

Master Pulse'u Adeks de deneme fırsatı buldum. Rahat bir kulaklık ama mikrfonu biraz zayıf kalmış.

Dediğim gibi kulak yapım küçük rahat eder miyim?
Cloud modelinde edersiniz. Master Pulse modelinde de edersiniz.

Cloud Core ile arasında çok az fiyat farkı varken, aynı fiyatlarda mikrofon hariç her şeyi ile daha iyi olan MasterPulse varken Stinger almak bence yanlış olur.

Plantronics RIG500 ürünü nasıldır? Adeks'te 189 TL.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…