Kingston Hyperx Cloud Core İncelemesi

G230 modelinin ses kartı ile 7.1 hale getirilmiş versiyonu. Birçok problemi olan bir model kısacası. Logitech'in son çıkardığı G433 ve G533 hariç diğer modellerini pek önermiyorum.

Arkadaşlar burası bir inceleme konusu. Bu ürün dışında ki mesajlarınız için gidin yeni konu açın. Koskoca sosyal var sonuçta.

Cloud Core su an 300 TL Arada 90 TL fark var, o yüzden stinger almak daha mantıklı.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba Cloud Stinger Core kulaklığını PS4 için aldım. Güncel Apex oynuyorum ses güzel kasılıyor gibi ama ses düzeyi bana cok yetersiz geldi. Oyunda sesi sonuna kadar açtığım halde ses kısık gibi geliyor bu normal mi yoksa bende mi sorun var? PS4 ses ayarları ve kulaklık üzerinden de son sese getirdiğim halde. @Barış Tolon

Son düzenleyen: Moderatör:
Ses bana yetersiz geliyor demek bir değerlendirme yapmak için yeterli bir cümle değil. Test etmeden zor bunu tespit etmek. Standart bir telefon kulaklığı gibi bir şey ile karşılaştırın mesela. Ona göre de kısık ve yetersiz geliyorsa bir problem olabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…