Kingston Hyperx Cloud Core İncelemesi

İnceleme adı altın çok yanlış konular ve içerikler var. Tabi ki benimkisi çok iyi demiyorum ama olabildiğince detay verip kafadaki bütün sorulara cevap verebilecek şekilde hazırladım. Ayrıca böyle gereksiz yorumlar atmaktansa hiç atmayın daha iyi.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hayırlı olsun. Güzelmiş, baya güzel inceleme cidden çok güzel ayrıntılarıyla süper yazmışsın. Kafada soru işareti kalmaz. Bütçem olsaydı almayı düşünebilirim. Ama bir de gözlerim yoruldu.

Hayırlı olsun. Güzelmiş de baya güzel inceleme cidden. Gözlerim yoruldu
Teşekkür ederim. Sorulacak bütün soruların cevaplarını bulmaları için uğraştım açıkçası. İnebildiğim önemli detayların hepsinden bahsettim. Tabi bu daha ilk denemeler. İleride daha iyileri olacaktır inşallah.

Ben bu kulaklığı almayı düşünüyorum fakat steelseries siberia 200 de kafam kalmıyor değil (Cs:Go için düşünüyorım )

@GangsterPanda Gerek ses, gerek rahatlık, gerek sağlamlık gerek de mikrofon olsun daha başarılı bir kulaklık Hyperx Cloud Core. Ama artan dolar kuruyla fiyatı yükseldi. Ortalama 279 TL fiyatlarında satılıyor. Ama bazı yerlerde 265 Tl civarlarında bulabilirsin. Siberia 200 modeli de yanlış hatırlamıyorsam 259 TL idi. Arada fiyat olarak çok az fark var.

ses kalitesi iyi falan ama çok kötü tasarımı var be kardeş berbat gözüküyo bence

@City Of Evil Açıkçası bence gayet şık. Tasarım görünüşe bağlı bir olay. Kırmızı ve siyah karışımı en sevdiğim ikili bir de benim. Ergonomi konusunda tasarımı iyi ama. Ayrıca hangi kulaklıkların tasarımı hoşunuza gidiyor merak ettim. Ayrıca sosyal kurallarına uygun mesaj yazmazsanız geçici olarak hesabınız kilitlenir onu da söyleyeyim.

Aslında sadece kulaklığAslında sadece kulaklığın mimarisi ve yuvarlak oluşu hoşuma gitmedi. Ayrıca Corsair Void tarzı kulaklıkların mimarisi ve yuvarlak oluşu hoşuma gitmedi. Ayrıca Corsair Void tarzı kulaklıklar daha hoş duruyor birde o mic. çok kaba ama yinede ses ve mikrofon kalitesi gayet iyi bu arada uyarın için teşekkür ederim^^

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…