Kingston Hyperx Cloud Core İncelemesi

Kardeşim Windows 7 ile uyumlu mu?

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyumludur. Yalnız sosyale mesaj yazmadan önce bir kuralları okuyun ve öyle yazın. Yoksa ceza yersiniz hep. Büyük harf kullanımı yazılı dilde bağırmaktır.

İnceleme için teşekkürler. Daha önce Cloud 2 kullandınız mı acaba? Masaüstümde kullandığım Arctis 7 'ye ek olarak Cloud 2 almayı düşünüyorum fakat Core ve Cloud 2 arasında karar kılamadım.

Cloud 2 modelini kullanmadım ancak 7.1 ve aksesuar dışında fark yok aralarında. Sorunuz için başka bir konu açıp orada etiketleyin beni. Burada ki konunun dışına çıkar yoksa.

Cloud core ve siberia 200 arasında kaldım. Karar veremiyorum. Sizin görüşleriniz neler ?

Arkadaşın dediği gibi yeni konu açarsanız bu tür sorularınız için daha sağlıklı olur. Oradan cevap veririz. Bir kereliğine söyleyeyim, Cloud Core çok daha iyidir.

Bende 3 saat önce internetten uygun bir fiyata buldum ve bulmuşken kaçırmak istemedim hemen sipariş verdim diğer yerlerde 250-280 arası fiyatı vardı 175 TL'ye buldum aldım hemen kulaklık almayı düşünen arkadaşlar varsa hazır indirim varken kapsınlar derim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…