Kingston Hyperx Cloud Core İncelemesi

Bende g230'dan geçmeyi düşünüyorum. Bakalım ne olacak.

Kulaklık az önce elime ulaştı ilk olarak müzik performansını denedim bass özelliği tam istediğim gibi kulakta duruşuda çok rahat hiçbir rahatsızlık vermiyor tek olumsuz yönü ses biraz daha yüksek olabilirdi son ses yaptığım zaman bana biraz yetersiz geldi tabi bunun bir oyun kulaklığı olduğunu düşünürsek kusursuz bir müzik performansı beklemekte doğru olmaz. Daha önce farklı bir oyun kulaklığı kullanmadığım için kıyaslama yapamayacağım henüz oyun performanını denemedim ama araştırdığım kadarıyla oyun performansı baya iyiymiş zaten müzik performansı bu kadar iyi olan bir oyun kulaklığının oyun performansıda muhtemelen çok iyidir.

Herkese merhabalar, aynı kulaklığı almayı düşünüyorum. Asus Cerberus kulaklığa sahibim, daha önce bir defa servise gitmişti ve mikrofon ile arakablosu değiştirilmişti lakin mikrofonla ilgili yine sıkıntılar var, yani yeni kulaklık alacağım bir kez daha garanti ile uğraşamam. Ses kalitesiyle ilgili iyi yorumlar okudum HyperX Cloud Core için ama benim için kilit nokta mikrofon ve malzeme kalitesi. Elimdeki Cerberus kulaklığın malzeme kalitesinin ne yazık ki iyi olduğunu söyleyemeyeceğim ne yazık ki acaba bu kulaklığın malzeme kalitesi nasıldır? Ayrıca steam olsun, windows ses kaydı olsun ses kalitesi nasıl mikrofonun, arkaplanda ses yapıyor mu acaba? Teşekkür ederim..

Mikrofonu gayet iyi. Kayıt yaparken son seste dip ses çok az oluyor ancak son ses zaten çok yüksek olduğu için o seviyede kayıt çok da yapılmaz. Onun haricinde gayet pürüzsüz çıkıyor ses. Kulaklığın kafa ayar kısmında metal malzeme var. Gayet dayanıklı yani. Kablosu da örgülü zaten.

Merhaba, kulaklık az önce elime ulaştı. herşey güzel kulaklıkta lakin mikrofon cızırtı yapıyor windows ses kaydedicide de skypede de. Sıkıntı ne olabilir acaba, dahili ses kartı ile kullanıyorum acaba ses kartı mı almam gerekiyor? Mikrofon problemi dışında çok güzel kulaklık bu cızırtı olayına yine canım sıkıldı.

Ben direk 3.5mm Jack ile bağlıyorum harici bir ses kartı kullanmadan bende bir cızırtı olmuyor. Belki sizin ses kartınızda problem vardır.

Ben direk 3.5mm Jack ile bağlıyorum harici bir ses kartı kullanmadan bende bir cızırtı olmuyor. Belki sizin ses kartınızda problem vardır.

Merhaba yeniden,anakartım yeni. Ama diyelim ki ses kartının bozuk olduğu ihtimalini düşünelim. Bunu nasıl anlayabilirim? Ayrıca ses kartı bozuksa harici ses kartı almam durumunda sıkıntım çözülür mü?

Aynı kulaklığı başka bir bilgisayarda deneyin. Orada da aynı şeyi yapınca mikrofonda cızırtı olmuyorsa ses kartında problem olabilir. Ucuza USB ses kartları çok var. Onlar ile rahat bir şekilde kullanılabilir hatta mikrofonda ki dip sesleri daha da azaltır. Alfais AL-4506 7.1 3.5mm USB Ses Kartı Fiyatı - Taksit Seçenekleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…