Kingston Hyperx Cloud Core İncelemesi

Teşekkür ederim, arkadaşımın pcsinde de deneyeceğim bakalım. Kaliteli bir ses kartı mıdır acaba bu?

6 TL'lik bir ürünün ne kadar kaliteli olmasını bekliyorsunuz ki? Kaliteli değildir büyük ihtimalle. Ancak kaliteli olanlar için fiyat çok artıyor. Ancak sizin işinizi rahatlıkla görecektir.

6 TL'lik bir ürünün ne kadar kaliteli olmasını bekliyorsunuz ki? Kaliteli değildir büyük ihtimalle. Ancak kaliteli olanlar için fiyat çok artıyor. Ancak sizin işinizi rahatlıkla görecektir.
Kaliteli olan bir tanesini alırım rahat ederim. Alacağım kartın 7.1 olması sıkıntı yaratmaz değil mi?

7.1 olması sıkıntı yaratmaz ancak gerçekten sağlam bir ses kartı istiyorsanız kulaklığınızdan bile pahalıya gelecektir. Önerdiğim modelde sizi rahatlatacağı için onu önerdim zaten. Sizin seviyenizde çok profesyonel ürünler almaya gerek yok çünkü.

7.1 olması sıkıntı yaratmaz ancak gerçekten sağlam bir ses kartı istiyorsanız kulaklığınızdan bile pahalıya gelecektir. Önerdiğim modelde sizi rahatlatacağı için onu önerdim zaten.

Teşekkürler cevabınız için. Ses kalitesinden çok memnunum lakin şu mikrofon olayı canımı çok sıktı, problem benim pcde mi göreceğiz. Onun dışında kulaklık çok güzel

Acaba ses kartı almak yerine bunu iade edip Cloud II almak mantıklı bir hareket olur mu sizce? Sanırım kulaklıkta ses kartı da var ayrıyetten.

Snopy Rampage SN-RW1 bu kulaklığı mı alayım sizce yoksa hyperx cloud core mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…