Kingston Hyperx Cloud Core İncelemesi

Snopy, Rampage, Frisby, Everest gibi markaların hiçbir ürününü hiçbir bütçede önermiyorum. Çünkü malzemeler kalitesiz. Durduk yere aniden bozulabiliyor ürünler. Normal şartlarda da bir kıyaslama yapsak zaten HyperX Cloud Core daha iyidir. Yalnız bu tarz "Onu mu alayım bunu mu alayım?" tarzı sorularınız için koskoca bir sosyal var. Yeni konu açın bu tip sorularda. Orada cevaplanır.

İndirimler olabiliyor. Tabii bazen her site bunu uygulayamayabiliyor. En ucuz bulduğunuz site hangisi? Ayrıca o modelin kod halinde ismi. Aynıdır yani korkunuz olmasın.

Mesela mediamarktta 245 gibi bir fiyatta fakat Hypexy yazılmış. Belli Çin malı olduğu. Gittigidiyorda sizin de aldıgınız ekostok firmasının 265 Tl ye satışı var. Büyük ihtimalle ordan alıcam fakat site içinde en ucuzu o. Diğerleri 300 den baslıyor. Neden insanlar 265 Tl yerine aynı ürüne 300 versin ?

Ben internet üzerinden değil de mağazasından alacağım o yüzden sorun yaşayacağımı düşünmüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…